Phone number: +358 9 521 5400
Pelastustoimi

Pelastustoimen toimintatavan muuttaminen

Pelastustoimen toiminnassa on aivan kirjaimellisesti kyse elämästä ja kuolemasta. Toimiminen tehokkaasti tapahtumapaikalla voi pelastaa henkiä ja epäonnistuminen johtaa traagiseen lopputulokseen.

Siksi monet hätäpalvelualan organisaatiot valitsevat Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet liikkuvaksi työkalusarjakseen.

Miksi? Koska ne pystyvät toimimaan oloissa, joissa muut laitteet yksinkertaisesti hyytyvät. Koska niiden yhdistettävyys tarkoittaa, että kenttäammattilaiset voivat olla koko ajan suorassa yhteydessä tietoihin, sovelluksiin ja toimistossa sijaitseviin tukitiimeihin. Ja koska ne voivat tuoda käyttöön monia toimintoja helpoimmin liikuteltavassa ja luotettavimmassa muodossa ja näin säästää aikaa, vaivannäköä ja kustannuksia.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi. Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.