Ilmailu

Ilmailun toimintatavan muuttaminen

Olipa kyseessä sitten lentokonehallien tekniset huolto- ja korjauspalvelut, lentokentän pikahuoltopalvelut tai Electronic Flight Bag (EFB) -järjestelmät,  Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet auttavat optimoimaan työnkulut ilmassa ja lyhentämään huoltoaikoja maassa.

Matalat häiriönpäästötasot
 Korkeatasoisen suojauksensa ansiosta Toughbook-tietokoneiden magneettisen häiriön päästötasot ovat poikkeuksellisen matalat. Lisäksi niissä on perusteelliset suojaustoiminnot ulkoisia vaaroja vastaan. Valikoiduilla laitteilla on MIL-STD 461E -sertifiointi.

RTCA-hyväksytty ja DO-160D-sertifioitu
Valikoidut Toughbook-tietokoneet ovat RTCA-hyväksyttyjä ja DO-160D-sertifioituja (ilmailun laitteiden turvallisuutta ja luotettavuutta koskeva korkein teollisuusstandardi).

Tässä olivat tekniset tosiasiat. Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.