Phone number: +358 9 521 5400
Kuljietus

Tie- ja rautatieliikenteen toimintatapojen muuttaminen

On todennäköisesti vain harvoja aloja, joilla ulkona tehtävä ja liikkuva työ ovat yhtä haastavia kuin tie- ja rautatieliikenteen sektorilla.

On myös olemassa vain harvoja mobiililaitteita, jos ollenkaan, joita voi verrata Intel® Core™ i5 vPro™ -prosessorilla varustetun Toughbook-tietokoneen kykyyn suoriutua kyseisissä ympäristöissä.

Näiden laitteiden maailmanluokan yhdistettävyyden, suorituskyvyn, kannettavuuden ja verrattoman kestävyyden ansiosta liikennealan ammattilaiset voivat saada kentällä aikaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja paperitöitä ei enää tarvita. Sääolot – olipa luvassa sitten vesi- tai lumisadetta tai kirkasta auringonpaistetta – eivät vaikeuta edistymistä tai aiheuta tarpeettomia seisonta-aikoja. Monien eri laitteiden käyttö ei ole enää tarpeellista, ja verkossa esiintyvät häiriöt vähenevät radikaalisti.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä ja miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan