Logistiikka


Kädessä pidettävä viivakoodinlukija. 
Pieni mutta mahtava. 

 

Tehokas viivakoodien skannaus on nykyään entistäkin tärkeämpää, jotta logistiikka toimii aina varastolta asiakkaan ovelle asti. Tämän tietävät jo esimerkiksi sellaiset nimet kuin Tobler Sveitsissä, Westfalen Alankomaissa, Baeko Saksassa ja Hertfordshire NHS Isossa-Britanniassa.

Lisääntyvä työmäärä ja huonosti suunnitellut laitteet tietävät kuitenkin alhaisempia skannausnopeuksia, mikä lisää vahinkojen ja tapaturmien riskiä. Tämä voi tulla kalliiksi työntekijöille.

Entä jos kertoisimme, että tiettyjen innovaatioiden, kuten laitteen takaosan ainutlaatuisen skannauskulman suuntauksella varustetun viivakoodinlukijan avulla skannaus voi olla helpompaa, nopeampaa ja mukavampaa kuin koskaan aiemmin? 

Innovatiiviset ominaisuudet, kuten optimoidulla skannauskulmalla varustettu viivakoodinlukija sekä tarkka osoitinkynä, voivat lisätä skannaustehokkuutta jopa 12 %. 

Panasonic on toiminut logistiikka-alalla jo 30 vuotta. Tämän kokemuksen ansiosta tiedämme, mitä haasteita alalla on. Asiantuntemuksemme avulla logistiikkaorganisaatiot kaikkialla maailmassa voivat nauttia varmoista ja virtaviivaisista prosesseista, suuremmasta tarkkuudesta, nopeammista toimitusajoista, saumattomasta skannauksesta sekä paremmasta tehokkuudesta ja investoinnin tuotosta. 

Tuottavuus lisääntyy. Väsymys vähentyy. 
Tervetuloa skannauksen tulevaisuuteen. 
Haluatko liittyä mukaan?

 

Neljä viidestä Japanin suurimmasta toimituspalveluyrityksestä käyttää Panasonicin kädessä pidettäviä laitteita. 

Tässä on hyvä esittää itselleen seuraavat kysymykset:

Why go digital?

Skannaustehokkuuden lisääminen ja rasitusvammojen vähentäminen 

Row call to action
Supermarkets

Kannattaako valita kuluttajatuote vai jotakin hieman kestävämpää?

Row call to action
Retail stores

Mikä laite sopii yrityksesi tarpeisiin? 

Row call to action
Hospitality

Etsitkö heti käyttövalmista tuotetta vai tarvitsetko yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun?

Row call to action