Rahoitusala

Rahoituspalvelujen toimintatavan muuttaminen

Kun yrityksesi toimintaan liittyy sellaisia toimia kuin korvausvaatimusten käsittelemistä toimiston ulkopuolella tai rakennusten ja omaisuuden tarkastamista tai kun yrityksesi myyntihenkilöstö ottaa yhteyttä asiakkaisiin kaikenlaisissa ympäristöissä, tarvitset työkaluja, jotka on suunniteltu suoriutumaan kaikissa tilanteissa.

Tämän vuoksi Intel® Core™ i5 vPro™ processor -tekniikalla varustettu Toughbook-tietokone on omiaan rahoitusalalle.

Maailmanluokan yhdistettävyyden, suorituskyvyn, kannettavuuden ja erinomaisen kestävyyden ansiosta rahoitusalan ammattilaiset voivat näiden koneiden avulla saada kentällä aikaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Paperityö muuttuu tarpeettomaksi. Sääolot – olipa luvassa sitten vesi- tai lumisadetta tai kirkasta auringonpaistetta – eivät vaikeuta edistymistä tai aiheuta tarpeettomia seisonta-aikoja. Ei tarvita enää useita laitteita.

Toughbook-tietokoneet auttavat rahoitusalan yrityksiä parantamaan tuottavuuttaan, tehokkuuttaan ja kannattavuuttaan.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.