Terveydenhuolto

Terveydenhuollon suorituskyvyn optimoiminen

Oikeiden työkalujen käyttäminen terveydenhuoltoalalla voi muodostua elämän ja kuoleman kysymykseksi. Henkilöstön varustaminen laitteilla, joiden avulla päästään välittömästi käsiksi potilastietoihin tai joiden avulla voidaan välittää tärkeitä tietoja onnettomuuspaikalta, parantaa suunnattomasti hoitoa myös itse hoitopaikassa.

Näihin tilanteisiin Intel® Centrino® 2 with vPro™ technology -tekniikalla varustetut Toughbook-tietokoneet ovat omiaan.

Tuulettimettoman rakenteen, tiivistettyjen liitäntöjen, iskunkestävien kiintolevyjen ja poikkeuksellisen matalien magneettisen häiriön päästötasojen sekä desinfiointiaineiden kestävyyden ansiosta Toughbook-tietokoneet auttavat sitä, että terveydenhuoltoala toimii mahdollisimman optimaalisesti.

Uusimmat potilastiedot voidaan noutaa keskuspalvelimesta, päivittää ja siirtää jälkeenpäin suoraan takaisin palvelimeen suojatun langattoman yhteyden kautta. Kynä, paperi ja käsin kirjoitetut muistiinpanot korvataan tehokkaalla hoitoprosessilla ja tosiaikaisella potilastietojen ja laboratoriotestitulosten käytöllä.

Nyt haluamme näyttää sinulle, miten Toughbook-tietokoneet voivat auttaa sinua työssäsi.

Haluamme näyttää sinulle, miten ne jo auttavat muita yrityksesi kaltaisia yrityksiä. Haluamme myös näyttää sinulle, miten ne voivat auttaa sinua selviämään kohtaamistasi haasteista.