Phone number: +358 9 521 5400
Vähittäiskauppa

Vähittäiskaupan toimintatavan muuttaminen

Monikäyttöiset ratkaisut kauppojen kaikkiin sovelluksiin

Panasonicin vahvistettujen Toughpad-taulutietokoneiden ja myyntipistejärjestelmien suorituskyky on paljon parempi kuin tavanomaisten kuluttajille suunnattujen monitoimilaitteiden. Laitteet toimivat erilaisissa ympäristöissä myymälöistä ravintolasaleihin ja ulkotiloista varastoihin, minkä ansiosta ne toimivat erinomaisesti kaikkien vähittäiskaupan sovellusten kanssa.

Mikä tärkeintä, niiden avulla kauppiaat voivat palvella asiakkaitaan useita kanavia pitkin ja liittyä näin menestyvien yritysten joukkoon. Laitteet yhdistävät kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa tapahtuvan vuorovaikutuksen ja kosketuspinnat integroiduksi ja saumattomaksi sarjaksi jo ennen asiakkaan saapumista myymälään tai yrityksen tiloihin.

  • Panasonic tarjoaa myymäläpäälliköille ja myyjille luotettavia ja räätälöityjä laitteita, joiden hyvin erottuvat näytöt helpottavat tilausten ottamista esimerkiksi ketju- tai pikaruokaravintoloissa.
  • Toughpad-laitteilta myyntihenkilöstö saa reaaliaikaista tietoa, jonka avulla he voivat kertoa asiakkaille tuotteista tarkemmin ja suositella heille parempia tuotevaihtoehtoja myyntipisteissä.
  • Vahvistettu muoto tekee Toughpad-laitteista lujatekoisia mutta keveitä ja tarpeeksi liikkuvia myymälä- ja varastokäyttöön.
  • Pitkäkestoisen akun, integroitujen viivakoodinlukijoiden ja Windows-käyttöjärjestelmän ansiosta vähittäiskaupat voivat käyttää useita sovelluksia samalla laitteella.
  • Erityiset telakointiratkaisut tekevät Toughpad-laitteiden siirtämisestä turvallista, ja niitä voi käyttää turvallisesti niin liikuteltavina laitteina kuin myyntipisteen kiinteinä työasemina.
  • Panasonicin myyntipistejärjestelmät ovat markkinoiden uusimpien vaatimusten mukaisia ja auttavat hoitamaan vähittäiskaupan arkea. Ne ovat yhteensopivia monien Microsoft Windows -käyttöjärjestelmien kanssa, ja niiden vähittäiskauppoja, pikaruokaloita ja hotelli- ja ravintolapalveluita varten suunnitellussa joustavassa ja modulaarisessa rakenteessa on kaikki toiminnot yhdessä laitteessa. 

 

 

Toughbook ja Toughpad vähittäiskaupoissa

Pikaruokalat ja ravintolaketjut

Pikaruokalat ja ravintolaketjut

Vähittäiskaupparatkaisumme takaavat sujuvan ja joustavan toiminnan silloin kun tarvitaan nopeutta ja tehokkuutta.

Row call to action
Supermarketit

Supermarketit

Panasonicin teknologia tukee lukuisia eri työtehtäviä, prosesseja ja työnkuvia ympäristöissä, joissa asiakaspalvelu on avainasemassa.

Row call to action
Myymälät

Myymälät

Ota Panasonicin tietokoneet ja mobiililaitteet käyttöön myyntipisteissä ja palvele niiden avulla asiakkaitasi useissa kanavissa ja myymälöissä.

Row call to action
Hotellit ja ravintolat

Hotellit ja ravintolat

Tarjoa yrityksesi asiakkaille ensiluokkainen asiakaskokemus jokaista vierailua parantavan teknologian avulla.

Row call to action
¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.