• Kannattaako valita kuluttajatuote vai jotakin hieman kestävämpää?

Sıradan bir cihaz mı seçeceksiniz yoksa sağlam bir cihaza mı ihtiyaç duyuyorsunuz?

Kuluttajalaitteet voivat olla houkuttelevia, sillä olemme tottuneet käyttämään niitä päivittäin. 

Ajattele asiaa kuitenkin tältä kannalta: Kun katsot ympärillesi varastossa tai tuotantotiloissa, mitä näet? Suojakypäriä, huomioliivejä, suojaavia työvaatteita ja turvakenkiä, eli siellä ei nähdä esimerkiksi kaupungilla liikkuessa käytettäviä tavallisia vaatteita. Saman pitäisi päteä myös tietokoneisiin.

Kuluttajalaitteita ei ole suunniteltu haastaviin työolosuhteisiin, eivätkä ne tarjoa yritysten tarvitsemaa kestävyyttä, yhdistettävyyttä ja kokoonpanon joustavuutta eikä niitä voi käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Pian huomataan, että sijoituksella kuluttajalaitteisiin ei ole enää vastinetta.

Kokeiltu. Testattu. Luotettu. 

Panasonicin Toughpad-laitteet ja vastaavat ovat kuitenkin erilaisia. Miksi? Esimerkiksi näistä syistä…

Vahvistettu sekä sisältä että ulkoa

Tuotteemme on pudotustestattu 180 cm:n korkeudesta 26 kulmasta ja suojattu vedeltä ja pölyltä. Tärinätestauksen avulla on varmistettu, että tuotteet toimivat luotettavasti jousettomissa ajoneuvoissa. Lisäksi tuotteet kestävät äärimmäisiä lämpötiloja. Kaiken tämän ansiosta kestävät tuotteemme soveltuvat mitä vaativimpiin tuotantoympäristöihin. Luotettavat tekniikat vähentävät laitteistovikoja ja suunnittelemattomia käyttökatkoja. 

Rugged from the inside out
Work without limits

Ei työskentelyrajoituksia

IP-luokitusjärjestelmän mukaisissa laitteissamme on kestävät, heijastamattomat kosketusnäytöt, joita voidaan käyttää käsineet kädessä. Tämän ansiosta laitteita on helppo käyttää kaikkialla kokoonpanolinjassa. Ne toimivat sekä sisällä että ulkona säästä ja vuorokaudenajasta riippumatta. 

Useita vuoroja, useita työntekijöitä

Pidemmän akunkeston, älykortinlukijoiden ja sormenjälkitunnistimien ansiosta useat vuorot ja työntekijät voivat käyttää laitteita saumattomasti päivän aikana. 

 

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Ergonomista liikkuvuutta

Ergonomisesti suunnitellut ja tarkasti testatut täysin vahvistetut ja joustavat ajoneuvojen telakointiasemat ja telineet tarjoavat kattavan ja turvallisuusmääräysten mukaisen järjestelmän, joka voidaan helposti siirtää haarukkatrukista toiseen.

Erityinen lisävarustemallisto

Panasonic on testannut ja varmentanut, että kaikki lisävarusteet aina viivakoodin- ja RFID-lukijoista turvallisuutta ja yhdistettävyyttä parantaviin ohjelmistoihin ovat Toughbook- ja Toughpad-standardien mukaisia, mikä takaa täyden yhteensopivuuden.

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
Uusimmat järjestelmät ja tekniikat

Valittavissasi on uusin Windows®- tai Android™-käyttöjärjestelmä sekä viimeisimmät Intel®-suorittimet.

Optimoitu yhdistettävyys

Kun muiden laitteiden yhteys katkeaa, Toughbook ja Toughpad pysyvät yhdistettyinä. Malleissamme voidaan käyttää lähiverkkoa, langatonta lähiverkkoa, Bluetoothia sekä WWAN (3G/4G)- ja GPS-yhteyttä ja niiden yhdistelmiä. Lisäksi ajoneuvojen telakointiasemiin on saatavilla kaksoisantennivälitys (lisävaruste), mikä parantaa yhdistettävyyttä entisestään.

Optimised connectivity
Specialist support and services
Asiantuntevaa tukea ja palvelua

Panasonic ProServices tarjoaa lisäarvoa tuottavia asiantuntijapalveluja, joihin sisältyy käyttöönoton hallinta, tekninen tuki, omaisuuden hallinta ja käyttäjäkoulutus, joiden avulla ratkaisujen käyttöönotto sujuu kitkatta ja onnistuneesti.