Teollisuuden haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että liikkuvat työntekijäsi voisivat toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Tarve tarkkaan omaisuuden hallintaan ja logistiseen järjestelyyn
Kyllä, se on haasteeni

Omaisuuden ja logistiikan tehokkaan hallinnan ylläpitäminen on aina haastavaa teollisuusalalla. Tietoja ja sovelluksia säilytetään eri paikoissa, tarkkoihin tietoihin käsiksi pääseminen ei ole helppoa tuotantopaikassa ja henkilöiden ja tavaroiden sijainnista selvillä oleminen on uskomattoman vaikeaa.

Näin ei kuitenkaan ole käytettäessä Toughbook-tietokoneita. Maailmanluokan yhdistettävyyden ansiosta tietoja ja järjestelmiä voidaan käyttää omaisuuden ja henkilökunnan sijaintipaikasta riippumatta. Poikkeuksellinen kestävyys ja pystyvyys vaikeissakin tilanteissa tarkoittavat, että tietoja ja suunnitelmia voidaan jakaa aina tarvittaessa. Toiminnallisuus, kuten GPS, kenttäkamerat, HSPA ja sovelluskohtaiset moduulit, tarkoittaa, että Toughbook voi suorittaa toimintoja, joiden toteuttamiseen tarvitaan yleensä monia yksittäisiä laitteita.
 

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

 

Mahdollisuus käyttää sovelluksia ja tietoja tosiajassa haastavissa tilanteissa
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet toimivat muun tekniikan pettäessä, ja monet niistä on sertifioitu standardin MIL-STD 810G* mukaan. Sotavoimat voivat nyt käyttää tarvitsemiaan tietoja ja sovelluksia digitaalisessa ja täysin muunneltavassa muodossa vaikeissakin ympäristöissä. Erilaiset näytön koot ja rakenteet tarkoittavat, että ne selviytyvät maanpuolustuksen kenttätyön vaatimuksista, ja niiden käsittelytehon ansiosta monimutkaisempiakin teknisiä asiakirjoja voidaan käsitellä.

*Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin MIL-STD 810G mukaan.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Valmius varmistaa täydellinen tehokkuus missä tahansa ympäristössä
Kyllä, se on haasteeni

Saatat ajatella, ettei tekniikasta ole apua kaikkialla, missä liikkuvat tiimit tekevät tehtäviään. Toughbook-tietokoneet ovat valmiita muuttamaan mielipiteesi. Armeijatason yhdistettävyys, kestävyys, luotettavuus ja suorituskyky tarkoittavat, että ne ovat valmiita ja halukkaita menemään sinne, missä niitä tarvitaan, ja että ne maksimoivat jokaisen henkilökunnan jäsenen tuottavuuden.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.