Anna Toughbookin ratkaista terveydenhuoltopalvelusi haasteet

Toughbook- ja Toughpad-sarjan tabletit, kannettavat tietokoneet, 2-in-1-laitteet ja kämmenlaitteet on suunniteltu terveydenhuoltoalan ammattilaisia ajatellen.

Käytä potilastietoja hoitopaikassa

Kun henkilökunta voi käyttää tarvitsemiaan potilastietoja koko päivän ja missä tahansa paikassa, he voivat viettää enemmän aikaa potilaiden kanssa ja antaa näille parempaa hoitoa. Toughbook- ja Toughpad-laitteet tarjoavat verrattomat yhteydet 4G LTE -lisävarusteiden, kehittyneen antennitekniikan ja parannettujen tietojen suojaustoimintojen ansiosta.

 

 

 

Hoida monia tehtäviä liikkeellä ollessasi

Terveydenhuoltoon liittyvien tehtävien, kuten lääkkeiden jakamisen ja elintoimintojen valvomisen, automatisoiminen parantaa terveydenhuollon ammattilaisten tuottavuutta ja vähentää virheitä. Esimerkiksi Panasonic Toughbook CF-XZ6:ssa on ainutlaatuisia, terveydenhuollossa hyödyllisiä suunnitteluratkaisuja, kuten 2-in-1-rakenne irrotettavalla näytöllä ja yhdysrakenteiset langattomat yhteydet.

Tuloksena on kevyt, liikuteltava ja nykyaikainen ″lääkintätarvikesarja″ terveydenhuollon ammattilaisille.

 

Tarkka seuranta ja mittaus

Yhdysrakenteisten Intel RealSense 3D -kameroiden avulla terveydenhuoltoalan ammattilaiset voivat mitata ja seurata tarkasti haavojen, makuuhaavojen ja palovammojen paranemista. Näin konsultoivat lääkärit voivat seurata kaikkein kaukaisimpienkin potilaiden paranemista, mikä vähentää tarvetta ulkoiselle arvioinnille.

 

Lujatekoista liikuteltavuutta

Terveydenhuoltoala toimii monissa ympäristöissä. Siksi tehokkuudesta tien päällä ei tule koskaan tinkiä. Pienet, kevyet, yhdysrakenteisilla kahvoilla varustetut ja verrattoman lujatekoiset (jotkin mallit ovat putoamisenkestäviä 3 metriin asti) 2-in-1-tyypin Toughbook- ja Toughpad-sarjan laitteet eivät tarjoa pelkästään saumatonta kannettavuutta vaan myös jatkuvan toiminnan. Säästä ja potilaan sijainnista riippumatta.

 
 

Tietojen suojaus

Salasanaohjelmien, TPM:n ja kiintolevyn lukituksen lisäksi Toughbook- ja Toughpad-sarjan laitteet toimitetaan varustettuina Windows Hello -kirjautumistoiminnolla, FusionPipe-tunnistuksella ja NetMotion Wireless -yhteysturvaohjelmistolla.

Terveydenhuoltoa ilman rajoja

Toughbook- ja Toughbook-laitteiden akunkesto on jopa 28 tuntia. Lisäksi kannettavien akku on mahdollista vaihtaa kesken käytön, joten useammat terveydenhuoltoalan työntekijät voivat käyttää niitä keskeytyksittä useissa vuoroissa ja pitkilläkin matkoilla. 

 

 

 

Ota yhteyttä

Keskustele Panasonicin henkilöstön jäsenen kanssa jo tänään ja selvitä, kuinka vahvistetut Toughbook- ja Toughpad-laitteet voivat auttaa terveydenhuolto-organisaatiosi kulujen pienentämisessä, palvelun tehokkuuden parantamisessa, asiakaspalvelun parantamisessa ja ennen kaikkea useampien henkien pelastamisessa.