Terveydenhuollon haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että liikkuvat terveydenhuollon ammattilaisesi voisivat toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Valmius käyttää sähköisiä potilastietoja hoitopaikassa
Kyllä, se on haasteeni

Kun henkilökunta voi käyttää tarvitsemiaan potilastietoja koko päivän ja missä tahansa paikassa, he voivat viettää enemmän aikaa potilaiden kanssa ja antaa heille parempaa hoitoa. Toughbook-tietokoneet tekevät tämän ennennäkemättömän yhdistettävyyden ja lisätoimintojen, kuten pitkäkestoisen akun ja kehittyneiden tietojen suojausominaisuuksien, avulla.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Sähköisten potilastietojen toimittaminen hygieenisessä ympäristössä
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet soveltuvat ihanteellisesti ympäristöihin, joissa hygienia on tärkeää. Hyvänä esimerkkinä voidaan mainita CF-H2-erikoistietokone, joka ei sisällä tuuletinta ja joka kestää 42 eri desinfiointiainetta ja täyttää EU:n Hospital Safety Certifications -sertifiointien vaatimukset.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Monien terveydenhuoltoon liittyvien tehtävien automatisoiminen liikkeellä oltaessa
Kyllä, se on haasteeni

Terveydenhuoltoon liittyvien tehtävien, kuten lääkkeiden jakamisen ja elintoimintojen valvomisen, automatisoiminen parantaa terveydenhuollon ammattilaisten tuottavuutta ja vähentää virheitä. Panasonicin Toughbook CF-H2 -tietokone sisältää terveydenhuoltoalalle suunnattuja erikoistoimintoja, kuten integroidun langattoman yhteyden, älykortin lukijan, kameran, RFID-laitteen, viivakoodinlukijan ja HSPA:n. Tuloksena on kevyt, liikuteltava 2000-luvun ″lääkintätarvikesarja″ terveydenhuollon ammattilaisille.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Kannettavuus ja liikkuvuus
Kannettavuus ja liikkuvuus

Koska terveydenhuoltosektori toimii monissa ympäristöissä, liikkuvuus on tärkeää. Pienien, kiinnitettävien komponenttien ja ainutlaatuisten rakenteen ominaisuuksien, kuten integroidun kahvan, ansiosta Toughbook-tietokoneet kulkevat mukanasi kaikkialle.

Hygienia
Hygienia

Toughbook-tietokoneet soveltuvat ihanteellisesti ympäristöihin, joissa hygienia on tärkeää. Hyvänä esimerkkinä tästä on CF-H1-erikoistietokone, joka ei sisällä tuuletinta ja joka kestää 42:ta eri desinfiointiainetta ja täyttää EU:n Hospital Safety Certifications -sertifiointien vaatimukset.

Tietojen suojaus
Tietojen suojaus

Salasanaohjelmien, BIOS Kill -ohjelman, TPM:n ja kiintolevyn lukituksen lisäksi Toughbook-tietokoneet toimitetaan varustettuina Recover Pro -suojaus- ja varmuuskopiointiohjelmistolla, joten tietosi eivät ole koskaan vaarassa.

Verkkovirraton käyttö
Verkkovirraton käyttö

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.