Tiedotteet - Computer Product Solutions | Panasonic Business
  • Tiedotteet

Tiedotteet

7/08/2018

Panasonic on lisännyt tehoa ja näytön kirkkautta suosittuun FZ-M1-tablettiinsa. FZ-M1 on kolhuja, pudotuksia, vettä ja äärimmäisiä lämpötiloja sietävä Windows 10 -tabletti, joka soveltuu kaikkeen liikkuvaan työhön.

Toughpad FZ-M1mk3 Standard-version ytimenä on seitsemännen sukupolven Intel Core i5-7Y57 vPro -suoritin. Value-mallin suoritin on Intel Celeron Processor N4100. Laitteiden näytön kirkkautta on entisestään parannettu, ja se on 700cd/m².

7/08/2018

Panasonic esitteli tänään uuden version suositusta Toughpad FZ-G1-tabletistaan. FZ-G1 on haluttu työkalu tehtävissä, joissa vaaditaan ehdotonta käyttövarmuutta kovissakin olosuhteissa. Suomessa laite on käytössä mm. Finnairin ja Norran lentokoneiden ohjaamoissa ja VR:n veturinkuljettajien tärkeänä työvälineenä.

Uuden mallin ytimenä on Intel Core i5-7300U vPro -suoritin. Laitteen muisti- ja tallennustila on kaksinkertaistettu; RAM-muisti on nyt 8 GB, ja SSD-levy on 256 GB. Käyttöjärjestelmänä on Windows 10 Pro.

7/08/2018

Panasonic ryhtyy ensimmäisenä valmistajana tarjoamaan mobiililaitteidensa akuille edullisesti hinnoitellun kolmen vuoden takuun. Toughbook- ja Toughpad-laitteiden akkutakuu sisältää ohjelmiston akun seurantaan, automaattiset hälytykset sähköpostitse akun kunnon heikentyessä, ja uuden akun toimittamisen tarvittaessa.

25/06/2018

Panasonic on julkistanut täysin lujitetun, kosteutta, pölyä ja kolhuja sietävän Android-puhelintabletin, joka vahvasta rakenteestaan huolimatta on kevyt ja tyylikäs. Panasonic Toughbook FZ-T1 sopii kaikkeen liikkuvaan työhön, kuten hotelli- ja ravintola-alalle, kauppaan, teollisuuteen, rakennusalalle, huoltoon ja kunnossapitoon sekä kuljetus- ja logistiikkatehtäviin.

Pages