Tiedotteet

11/01/2019

Suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys Remeo on hankkinut ajoneuvoihinsa yli 200 Toughpad-tablettia kuljettajien työkaluksi. Tabletin avulla suunnitellaan ajoreitit, ylläpidetään kuljettajien tehtävälistat, kirjataan jätteen määrä ja käsitellään asiakirjat.

23/11/2018

Big Data, IoT ja anturit ovat tärkeimmät liikkuvaan työhän vaikuttavat trendit seuraavien 12 kuukauden aikana. Tämä ilmenee yritysten mobiiliteknologiahankinnoista päättävien keskuudessa tehdystä kyselystä.

Ostajat arvioivat, että eniten liikkuvaan työhön vaikuttaa lähitulevaisuudessa Big Data (52%), lähes yhtä paljon IoT (51%) ja seuraavaksi anturiteknologiat, joista mainittiin mm. ilmastoa ja lämpötiloja mittaavat sekä biologiset anturit.

27/09/2018

Yhtiö lupaa lisää edistyksellisiä kämmenlaitteita mm. kaupan, logistiikan ja teollisuuden tarpeisiin.

- Panasonic on jo 17 perättäisenä vuonna lujitettujen kannettavien tietokoneiden ja tablettien markkinajohtaja Euroopassa, todetaan tuoreessa VDC:n tutkimuksessa. Toughbook-tietokoneilla oli viime vuonna 57 prosentin ja Toughpad-tableteilla 56 prosentin markkinaosuus myynnistä.

Panasonic ilmoittaa keskittyvänsä uusien kämmenlaitteiden tuomiseen etenkin nopeasti kasvaville kaupan, teollisuuden sekä logistiikan ja kuljetuksen toimialoille.

11/09/2018

Panasonic TOUGHBOOK FZ-L1 on monipuolinen ja edullinen lujitettu tabletti myyntiin, asiakaspalveluun ja logistiikkatehtäviin.

- Panasonic julkisti tänään uuden lujitetun tabletin, joka sopii moniin asiakaspalvelutehtäviin esimerkiksi hotelli- ja majoitusalalla, myyntitehtävissä, teollisuudessa ja kuljetus- ja logistiikka-alalla.

TOUGHBOOK FZ-L1 on saatavana kahdeksana eri vaihtoehtona. Laitteesen on valittavissa 4G-puhevalmius, viivakoodinlukija sekä erilaisia datayhteyksiä, ohjelmistoja ja palveluja.

Pages