Phone number: +358 9 521 5400

Osittain vahvistettujen tietokoneiden monipuolisuus, tuottavuus ja vastuullisuus uudelle tasolle

Panasonicin uutuus TOUGHBOOK 55 asettaa uuden standardin osittain vahvistetuille kannettaville tietokoneille. Käyttäjillä on ensi kertaa mahdollisuus räätälöidä koneensa vaikka tien päällä kulloistenkin työtehtävien mukaan. Tämä rakenteeltaan osittain lujitettu (semi-rugged) mutta silti ohut ja kevyt kannettava tietokone parantaa merkittävästi työskentelyn joustavuutta ja tuottavuutta, mikä merkitsee työnantajalle maksimaalista tuottoa investoinnille.

Panasonic TOUGHBOOK 55:n käyttäjä pystyy helposti parantamaan grafiikkaominaisuuksia, lisäämään kortinlukijan tai muistia tai toistamaan DVD- tai Blu-Ray-levyjä yksinkertaisesti napsauttamalla tarvittava laite TOUGHBOOK Universal Bay -laajennuspaikkaan. Koneen etukulmassa on toinen laajennuspaikka, johon saa näppärästi sormenjälkilukijan, RFID-lukijan, tavallisen muistikortinlukijan tai lisäakun.

Lisäksi ostaja voi tilauksen yhteydessä räätälöidä kolmannen laajennuspaikan liitännät: VGA:n ja True Serial -sarjaportin kaverina on valinnaisesti neljäs USB, toinen GLAN tai Rugged USB 2.0.

”Tämä on mullistava laite. Se nostaa osittain vahvistettujen tietokoneiden monipuolisuuden, tuottavuuden ja vastuullisuuden uudelle tasolle”, sanoo Panasonic Computer Product Solutionsin markkinointijohtaja Jan Kaempfer. ”Käyttäjä pystyy räätälöimään koneensa vaikka tien päällä sen mukaan, mitä työ kulloinkin vaatii. Ostaja voi puolestaan luottaa siihen, että laite palvelee joustavasti ja pitkäjänteisesti myös liiketoiminnan ja työntekijöiden tarpeiden muuttuessa. Lopuksi kannattaa huomata, että laitteen hiilijalanjälkeä pienentää mahdollisuus korjata ja vaihtaa yksittäisiä osia. Koko konetta ei siis tarvitse hylätä yhden osan pettäessä, eikä huoltoon myöskään tarvitse lähettää koko laitetta.”

Uusi TOUGHBOOK 55 on hyvin menestyneen TOUGHBOOK 54:n suora perillinen mutta vielä edeltäjäänsäkin monipuolisempi, nopeampi, kestävämpi, turvallisempi ja pitkäikäisempi. Edeltäjämallin lisälaitteet käyvät silti sellaisenaan myös uuteen koneeseen, mukaan lukien ajoneuvo- ja pöytätelakat.

Ihanteellinen liikkuvaan työhön

TOUGHBOOK 55 on osittain vahvistettu, ammattikäyttöön tarkoitettu kannettava tietokone. Se on kevyt (2,08 kg), ohut (32,8 mm) ja näppärän kantokahvan ansiosta helposti mukana kuljetettava, mutta sietää silti edeltäjäänsä kovempaa käyttöä: roiskevesi- ja pölysuojaus on nostettu IP-luokkaan 53, ja laite kestää pudotuksia jopa 91 cm:n korkeudesta (MIL-STD810H*). Myös äärilämpötilojen kestoa on parannettu, suositellut lämpötilarajat ovat nyt –20 °C ja +60 °C.*

Akunkesto on venytetty 20 tuntiin1 ja lisäakulla jopa 40 tuntiin. Akku on vaihdettavissa laitetta sammuttamatta.

1 Mittaaja Mobile Mark 2014, 150 cd/m, HD-malli.