Panasonic tarjoaa mobiililaitteidensa akuille kolmen vuoden takuun

Panasonic ryhtyy ensimmäisenä valmistajana tarjoamaan mobiililaitteidensa akuille edullisesti hinnoitellun kolmen vuoden takuun. Toughbook- ja Toughpad-laitteiden akkutakuu sisältää ohjelmiston akun seurantaan, automaattiset hälytykset sähköpostitse akun kunnon heikentyessä, ja uuden akun toimittamisen tarvittaessa.

Toughbook Smart Battery Warrantyn akun kuntoa seuraava analytiikkaohjelmisto lähettää akun kunnon heikentyessä ensin ”keltaisen varoituksen” tietohallinnolle, joka voi varautua akun vaihtamiseen. ”Punainen hälytys” annetaan, kun akku vaatii vaihtamista, ja sen yhteydessä Panasonicin edustaja soittaa ja sopii uuden akun toimittamisesta. Takuun ansiosta yritykset voivat varmistaa töiden jatkumisen ilman keskeytyksiä.

“Tämä ainutlaatuinen takuu antaa yrityksille sekä mielenrauhaa että aitoja liiketoimintaetuja. Noin puolella uuden akun hinnasta yritys saa sekä automaattisen akun kunnon seurannan että akun vaihdon tarvittaessa kolmen vuoden takuuaikana”, sanoo Panasonicin tietokonetuotteita maahantuovan Kauko Oy:n liiketoimintajohtaja Kyösti Ollila.

Akun kunnon seurantaan käytetään Panasonicin Smart Service Life -analytiikkaohjelmaa, joka perustuu B2M Solutionsin Elemez -analytiikka-alustaan. Panasonic Toughbook Smart Battery Warranty maksaa noin 60 euroa ja se siis jatkaa akun normaalia kuuden kuukauden takuuta kolmeen vuoteen, mikä on myös Toughbook- ja Toughpad-laitteiden takuuaika.