Panasonic teki maailman parhaasta teollisesta tabletista entistäkin tehokkaamman

Panasonic Toughbook CF-D1 mk3:n valtit edeltäjäänsä verrattuna ovat 50 prosenttia pidempi akun kesto, parempi näyttö ja enemmän laskentatehoa, monipuolisemmat tiedonsiirtoyhteydet ja Windows Pro 10

Panasonic on tänään julkistanut runsaasti paranneltuja ominaisuuksia sisältävän Toughbook CF-D1 mk3 -tabletin, joka vahvistaa yhtiön asemaa Euroopan autoteollisuuden johtavana pienikokoisten diagnostiikkalaitteiden valmistajana. Toughbook CF-D1 mk3:n akku säilyttää laitteen toimintakuntoisena entistä pidempään ja laitteen näyttö on entistä kirkkaampi. Lisäksi Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmällä varustettu tablet tarjoaa enemmän laskentatehoa, vaikka sen sähkönkulutus on pienentynyt, ja se tukee viimeisimpiä tiedonsiirtoteknologioita.

Suunniteltu diagnostiikkakäyttöön

Panasonic Toughbook CF-D1 mk3 on suunniteltu yhdessä diagnostiikan parissa työskentelevien teknikoiden kanssa. Laitteen käyttötarkoituksia ovat muun muassa moottoreiden, henkilöautojen, rekkojen ja muiden koneiden diagnostiikkatyöt sekä toimitiloissa että kentällä. Lisäksi se on tärkeä apuväline hälytyspalveluille ja huoltohenkilöille, jotka tarvitsevat suurta ja selkeää näyttöä, josta voidaan lukea esimerkiksi teknisiä piirustuksia tai karttoja.

Puolta pidempi käyttöaikaa

Kehittyneen akkuteknologian ansiosta Toughbook CF-D1 mk3 tarjoaa 50 prosenttia enemmän käyttöaikaa kuin edeltäjänsä. Yhdellä latauksella pärjää jopa 12 tuntia*1.

Selkeä laajakuvanäyttö

13,3-tuumainen, LED-taustavaloillla toteutettu HD-laajakuvanäyttö on suunniteltu diagnostiikkakäyttöön, jossa luetaan telemaattista dataa ja kaavioita. Näyttö hyödyntää viimeisintä IPS-paneelitekniikkaa (400cd/m²), ja se on luettavissa erinomaisesti sekä sisätiloissa että ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa.  IPS-näyttöteknologian ansiosta teknikot erottavat näytöllä esitettävät tiedot yksityiskohtia myöten myös sivusta katsottaessa. Resistiiviselle kosketusnäytölle on helppo kirjoittaa paljain käsin, hanskat kädessä tai kynällä, jopa kosteissa olosuhteissa.

Lisää tehoa, vähemmän sähköä

Panasonic Toughbook CF-D1 mk3 on entistä suorituskykyisempi, mutta kuluttaa kilpailijoitaan vähemmän sähköä. Toughbook CF-D1 mk3 on varustettu kuudennen sukupolven Intel Core i5-6300U vPro -suorittimella (3 MB cache, 2.4–3.0 GHz Intel Turbo Boost Technology).

Tuorein käyttöjärjestelmäversio

Laitteeseen on esiasennettu 64-bittinen Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä, jonka voi tarvittaessa vaihtaa vanhempaan, laajennetulla Microsoft Windows 7 Skylake tuella*2 varustettuun Windows 7 Pro -versioon. Tämä antaa lisäaikaa niille yrityksille, joille viimeisin käyttöjärjestelmäversio ei vielä ole ajankohtainen.

Uudistuneet tiedonsiirtoyhteydet

Tiedonsiirto onnistuu langattomasti joko WLAN-yhteyden kautta (Intel Dual Band Wireless-AC 8260) tai suoraan Bluetoothilla (V4.1 class 1). Laitteessa on myös viiden megapikselin kamera, jolla paperidokumentit saa siirrettyä sähköiseen muotoon.

“Erittäin suosittu teollinen tablettimme on jo pitkään ollut arvostettu autoteollisuuden teknikkojen keskuudessa. Heidän palautteensa pohjalta kehitetty Toughbook CF-D1 mk3 on parempi kuin koskaan ja vastaa entistä paremmin heidän tarpeitaan”, sanoo Kaukomarkkinoiden toimialajohtaja Kyösti Ollila.

Liitännät tarpeen mukaan

Muokattavat liitännät auttavat sovittamaan laitteen diagnostiikkateknikkojen vaihteleviin tarpeisiin ja varmistavat tiedonsiirron sujumisen. Kolmeen liitäntäpaikkaan voi tarpeen mukaan valita muun muassa sarjaportti-, VGA- tai toisen LAN-liitännän tai tarvittaessa kaksi vahvistettua USB-liitintä.

Monipuoliset tietoturvaominaisuudet, kuten Intel AMT, vPro (lisävarusteena), lukitusmahdollisuus ja Smartcard-lukija (lisävarusteena), vastaavat nykyaikaisia tietosuojavaatimuksia.

CF-D1 sisältää kaikki Toughbook-tuoteperheelle ominaiset vahvistetut ominaisuudet. Se kestää pudotuksen 90 senttimetrin*3 korkeudelta ja on sekä vesi että pölysuojattu IP65-standardin*3 mukaisesti.