Panasonicilta kevyt ja tyylikäs, veden- ja iskunkestävä 5-tuuman Android-puhelin

Panasonic on julkistanut täysin lujitetun, kosteutta, pölyä ja kolhuja sietävän Android-puhelintabletin, joka vahvasta rakenteestaan huolimatta on kevyt ja tyylikäs. Panasonic Toughbook FZ-T1 sopii kaikkeen liikkuvaan työhön, kuten hotelli- ja ravintola-alalle, kauppaan, teollisuuteen, rakennusalalle, huoltoon ja kunnossapitoon sekä kuljetus- ja logistiikkatehtäviin.

Uutuuslaitteessa on erinomaiset puhe- ja dataominaisuudet, ja sen ominaisuuksiin sisältyy sekä lyhyen että pitkän kantaman viivakoodinlukija ja 8 megapikselin kamera. FZ-T1:n akun kesto on 12 tuntia, ja akku voidaan vaihtaa käyttöä keskeyttämättä.

“Uusin Panasonic Toughbook -laite on markkinoiden monipuolisin ja tyylikkäin lujitettu Android-laite”, sanoo Panasonic Computer Product Solutionsin markkinointijohtaja Jan Kämpfer.

Kestävä ja hyvin varusteltu

Panasonic FZ-T1 on suojattu vedeltä ja pölyltä IP68-luokituksen mukaisesti. Se sietää hyvin tärinää ja kestää pudotuksen 1,5 metrin korkeudelta ja toimii luotettavasti -10C ja +50C lämpötila-alueella. Laite on kuitenkin verrattain ohut ja painaa alle 240 grammaa.

Laitteen 5-tuumainen kosketusnäyttö toimii sateessa ja sitä voidaan käyttää hansikkaat kädessä.

Uutuuslaite tulee saataville kahtena versiona, 4G- ja wlan-yhteyksillä tai pelkällä wlan-yhteydellä. Suorittimena on neliytiminen Qualcomm Snapdragon. Flash-muistin koko on 16 gigatavua ja RAM-muistia on 2 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä on Android 8.1 Oreo.

Toughbook FZ-T1 on erinomainen työkalu kaupan tuotehallinnassa ja inventaariossa, majoitus- ja ravitsemusalalla tilausten vastaanottamiseen sekä kuljetusalalla toimitusten hallintaan. Huolto- ja kunnossapitotehtävissä työntekijät voivat laitteen avulla suunnistaa, ladata ohjeita ja käsikirjoja sekä dokumentoida työtä.

Laitteen helpon hallinnan ja tietoturvan varmistaa Panasonicin COMPASS (Complete Android Security and Services). Sen avulla yrityksen on helppo ottaa käyttöön laitteita ja varustaa ne tarvittavilla sovelluksilla.

FZ-T1:een on saatavissa laaja valikoima lisätarvikkeita, kuten telakoita ja ajoneuvotelineitä, vyökoteloita, monen akun latureita ja piirtokyniä.