Panasonicilta täysin vahvistettu Toughbook CF-33 -hybridilaite

Panasonic on tänään julkistanut maailman ensimmäisen 3:2 kuvasuhteella varustetun, täysin vahvistetun hybridilaitteen (2-in-1). Toughbook CF-33 kuuluu tuoteperheen seitsemänteen sukupolveen ja siinä kulminoituu Panasonicin 20 vuoden aikana hankittu osaaminen vahvistettujen tietokoneiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Uutuuslaitteen 12-tuumainen, 3:2 kuvasuhdetta käyttävä näyttö tarjoaa joustavuutta mobiilikäyttöön. Toughbook CF-33 edustaa kahta maailmaa: se on täysin vahvistettu näppäimistöllä varustettu kannettava sekä isolla näytöllä varustettu tablet-laite, ja se soveltuu useisiin toisistaan poikkeaviin käyttötarkoituksiin. Laitteen kohderyhmää ovat poliisi ja muut hälytyspalvelut, valtion virastotyöntekijät, puolustusvoimat, kenttätyöntekijät ja ylläpitohenkilöstö esimerkiksi tietoliikennetekniikassa.

Panasonicin aiemmista Toughbook-malleista jatkokehitetty CF-33 on yksi ensimmäisistä viimeisimmän sukupolven Intel Core vPro -prosessoria hyödyntävistä laitteista, ja se tulee saataville Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmällä varustettuna (Windows 7 Professional saatavilla downgrade-optiona). Laitteen ominaisuuksiin kuuluu runsas valikoima liitäntöjä: USB 3.0, HDMI, LAN, micro SD-XC ja kuulokeliitäntä ovat aina mukana kulkevassa tablet-osassa. Näppäimistöosan liitinvalikoimaan kuuluvat 2x USB 3.0, USB 2.0, LAN, sarjaportti, HDMI, SD-XC ja VGA. Valikoimaa voidaan laajentaa toisella USB 2.0 -liitännällä ja sarjaportilla sekä viivakoodin, älykortin ja sormenjäljen lukijalla.

Kaksi mallia

Toughbook CF-33, jota voi käyttää sekä hanskat kädessä että sadesäällä, tulee saataville kahtena eri versiona: näppäimistön sisältävänä CF-33 -hybridilaitteena sekä CF-33 -tablettina. Lisäksi saataville tulee lisälaite, jonka avulla uutuuden voi kytkeä Panasonicin aiempien mallien telakka-asemiin.

Pitkä käyttöaika

Kaksi käytön aikana vaihdettavaa akkua mahdollistavat laitteen käyttöajan maksimoinnin paikoissa, joissa latausmahdollisuuksia on rajoitetusti. Laite pysyy täydessä käyttökunnossa jopa todella pitkien työrupeamien ajan ilman latausta.

Suuri ja kirkas näyttö

Ulkona käytettäväksi suunniteltu Panasonic Toughbook CF-33 on varustettu 12-tuumaisella, kymmenen sormen yhtäaikaista kosketusta tukevalla kapasitiivisella QHD-näytöllä (2160 x 1440). Sen 3:2 kuvasuhde soveltuu erinomaisesti kenttätyöhön.1200 cd/m² kirkkaus mahdollistaa laitteen käytön myös kirkkaassa auringonpaisteessa. IP55-digitointikynän ansiosta allekirjoittaminen ja piirtäminen sujuvat jopa sateessa.

Erinomainen suorituskyky

Panasonic Toughbook CF-33 on varustettu Intelin tuoreimmalla prosessoriteknologialla, joka antaa käyttäjille maksimaalisen suorituskyvyn ja laitteelle pitkän käyttöiän. Laitteen voi ostaa joko 7. sukupolven Intel Core -prosessorilla varustettuna, jolloin käyttöjärjestelmäksi tulee Windows 10 Pro. Vaihtoehtoisesti laite on saatavilla Windows 7 Professionalin kanssa, jolloin konetta vauhdittaa 6. sukupolven Intel-prosessori. Windows 10 Pro -versiossa on Intel i5-7300U, 8 GB RAM (4 GB ja 16 GB myös valittavissa) ja 256 GB SSD (128 GB ja 512 GB myös valittavissa). 

Tehokas tien päällä

Panasonic Toughbook CF-33:ssa on 2 megapikselin nettikamera ja stereomikrofoni laitteen etupuolella sekä 8 megapikselin dokumenttikamera takana, joiden avulla viestintä työkavereiden kanssa sujuu kitkattomasti. Mobiilityöominaisuuksia vahvistaa mahdollisuus 4G LTE -yhteydelle sekä U-Blox NEO-M8 GPS:lle.

Runsaasti lisälaitteita

Panasonic Toughbook CF-33 tukee laajaa lisälaitevalikoimaa, joiden avulla sen tuottavuuden saa maksimoitua sekä toimistossa että kenttätyössä. Esimerkiksi tyylikäs Desktop Port Replicator muuttaa Toughbookin suorituskykyiseksi toimistomikroksi. Nelipaikkainen akkulaturi on puolestaan tehokas apuväline yrityksille, joissa laitteet ovat pitkiä aikoja tien päällä.

Vahvistettu ja käyttäjäystävällinen

Vahvistettu magnesiumrunko, IP65-luokitus ja putoamisen jopa 120 cm korkeudesta salliva rakenne tekevät Panasonic Toughbook CF-33:sta kestävän kumppanin kenttätyöhön. Uutuusmalli kulkee helpommin mukana kuin sen edeltäjät, sillä se painaa vain 2.76 kiloa näppäimistön kanssa. Tablet-tilassa laitteen paino on 1.53 kg.