Phone number: +358 9 521 5400

Panasonicilta tehokas ja erittäin kestävä 7 tuuman Android-tabletti

Toughpad-perheen uusin tulokas FZ-B2 toimii ja kestää kaikissa olosuhteissa.

Panasonic julkisti tänään kaikkien aikojen tehokkaimman ja monipuolisimman 7-tuumaisen Toughpad-tabletin. Erinomainen akkukesto, kirkkaassa auringonpaisteessakin toimiva näyttö ja räätälöitävät ominaisuudet tekevät FZ-B2-uutuuslaitteesta täydellisen työkalun liikkuville käyttäjille, jotka haluavat hyödyntää avoimen koodin sovelluksia.

Toughpad FZ-B2 täydentää 7-tuumaisten Toughpadien tuoteperhettä, jonka aiemmat jäsenet ovat Windows 8 -käyttöjärjestelmällä toimivat FZ-M1 ja FZ-M1 Value. Kaikki kolme laitetta käyttävät samaa muotoilualustaa, joten yritykset voivat käyttää niissä kaikissa samoja lisävarusteita, kuten akkuja ja latureita, telakointiasemia, autokiinnikkeitä ja käsihihnoja.

”Toughpad FZ-B2 on markkinoiden tehokkain ja joustavin yrityskäyttöön tehty Android-tabletti. Yhdessä erinomaisten 7-tuumaisten Windows 8 -tablettiemme kanssa tarjoamme lujitettujen tablettien tuoteperheen, josta löytyy sopiva laite mille tahansa toimialalle ja mihin tahansa liikkuvaan työhön”, sanoo Kaukomarkkinoiden toimialajohtaja Kyösti Ollila.

Voimaa työhön
Ilman tuuletinta toimiva Toughpad FZ-B2 on suoritinteholtaan ja muistiltaan markkinoiden tehokkaimpia 7 tuuman Android-tabletteja. Käyttöjärjestelmänä on Android 4.4, ja suoritin on Intelin uusin Celeron N2930 (Quad Core 1.83- 2.16GHz). Laitteessa on 2GB RAM-muistia ja 32GB tallennustilaa, jota voi laajentaa muistikortilla.

Pitkä akkukesto ja akun vaihtomahdollisuus
Laitteen virtaa säästävät toiminnot, kuten vallitsevan valon tunnistin, mahdollistavat 7 tunnin käyttöajan* yhdellä 2,5 tunnin latauksella. Pidemmät työjaksot onnistuvat helposti, sillä laitteen voi varustaa hot swap -teknologialla, jonka ansiosta akun voi vaihtaa laitetta sammuttamatta.

Huippulaadukas näyttö
Uusin LCD-teknologia tarjoaa Toughpad FZ-B2:n käyttäjälle ainutlaatuisen selkeän näytön niin sisällä kuin ulkona. Näytössä on erittäin laaja katselukulma, vahvistettu lasi, hyvä kontrasti sekä 500cd/m²:n kirkkaus yhdistettynä Panasonicin heijastamattomaan pinnoitteeseen. WXGA-tarkkuudella (1280x800) toimiva näyttö on suunniteltu toimimaan kaikissa valaistusoloissa, ja siinä on viiden sormen kapasitiivinen kosketustoiminto.

Kaksi kameraa ja nopeat yhteydet
FZ-B2:ssa on kaksi kameraa, joita voi käyttää sekä videoneuvotteluihin että valokuvaamiseen ja dokumenttien tallentamiseen. Etukamerassa on kaksi megapikseliä ja takakamerassa viisi.

Nopeat tietoliikenneyhteydet saa käyttöön uusimmalla WLAN 802.11ac -tekniikalla ja Bluetooth v4.0 -yhteydellä.

Yrityskäyttöön suunniteltu
Toughpad FZ-B2 painaa vain 540 grammaa, ja se on 18 millimetrin paksuinen. Laitteeseen voi erittäin joustavasti yhdistää monia erilaisia yrityskäytössä tarvittavia toimintoja. Vakiovarusteisiin kuuluvat täysikokoinen USB 3.0-liitäntä, microSD-paikka, microSIM-paikka ja virtaliitäntä. Lisävarusteiksi voi valita esimerkiksi 2D-viivakoodin lukijan, Smartcard-lukijan, tai uutta Gobi 5000 -teknologiaa käyttävän 4G/LTE-nopeuteen yltävän laajakaistamoduulin. Valinnaisiin varusteisiin kuuluvat myös laitteen omien antennien signaalin läpivienti ajoneuvotelakan kautta ajoneuvon ulkoantenneille sekä hot swap -akkupaikka.

Pieni mutta vahva
Toughpad FZ-B2 kestää pudotuksen 150 sentin korkeudelta**, siinä on IP65-luokan pöly- ja kosteussuojaus** ja se toimii eri lämpötiloissa kymmenestä pakkasasteesta aina 50 asteen kuumuuteen.

Laaja varustevalikoima
FZ-B2-tablettiin on saatavana laaja lisävarustevalikoima, kuten Lite-telakka, autotelakka, monen akun laturi, olka- ja käsihihnoja, kantolaukkuja sekä passiivinen kosketuskynä.

* Mitattu LCD:n kirkkaudella 150 cd/m², web-selausta 20 sekunnin välein WLANin kautta.
Vaihtelee käytöolosuhteiden ja asennettujen lisävarusteiden mukaan.
** Testattu Panasonicin laboratoriossa.