Panasonicilta uusi lujitettu Android-tabletti

Toughpad FZ-A2 tarjoaa erinomaisen akkukeston ja suorituskyvyn. Laitteeseen on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita, ja se on räätälöitävissä eri käyttötarkoituksiin.

Panasonic on julkistanut uuden lujitetun 10.1-tuumaisen Android-tabletin. Barcelonassa järjestetyssä Panasonic Automotive Innovation Summit -tapahtumassa esitelty Toughpad FZ-A2 on kestävyytensä, suorituskykynsä ja räätälöitävyytensä ansiosta erinomainen työkalu liikkuvaan työhön sekä yrityskäyttöön.

“FZ-A2 täydentää Panasonicin 4.7–10.1 tuuman Toughpad-tablettien tuoteryhmää. Käytettävyytensä ja yhteensopivuutensa ansiosta se sopii erinomaisesti liikkuvaan työhön”, sanoo Kaukon toimialajohtaja Kyösti Ollila.

Tehokas, lujitettu ja käyttäjäystävällinen

Täysin lujitettu Toughpad FZ-A2 on kevyt (880 g) ja ohut (16,4 mm) sekä toimii ilman tuuletinta. Laitteen ominaisuuksiin kuuluvat Android 6.0 -käyttöjärjestelmä, Enterprise Security -sovelluksen sisältävä Android for Work -alusta ja Intelin Atom x5-Z8550 -suoritin (välimuisti 2 MB, Quad Core 1.44–2.4 GHz, keskusmuisti 4GB, eMMC 32 GB).

Näkyvyyttä kaikissa olosuhteissa

10.1 tuuman näyttö (1920x1200) sopii 800 cd/m² kirkkautensa ansiosta sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kymmenen pisteen monikosketusnäyttö tunnistaa kosketuksen myös hansikkaan läpi, ja se toimii jopa sateessa.

Räätälöitävissä yrityskäyttöön

Toughpad FZ-A2 sisältää runsaan valikoiman erilaisia liitäntöjä ja langattomia tietoliikenneominaisuuksia, joiden ansiosta laite soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin. USB 3.0 A -, USB 3.1 C OTG -, HDMI-, Micro SD - ja GPS-liitäntöjä voidaan haluttaessa täydentää älykortin lukijalla, 2D-viivakoodinlukijalla sekä 4G-yhteyksin. USB 3.1 C -liitäntä tarjoaa jopa 5 Gbps:n siirtonopeuden, 5V 900 mA latauksen sekä laitteidenvälistä tiedonsiirtoa tukevan USB On The Go -toiminnallisuuden.

Intelin Dual Band Wireless-AC 8260 -teknologia ja Bluetooth v4.2 -yhteys takaavat nopeat tietoliikenneyhteydet paikasta riippumatta.

Helposti hallittava

Toughpad FZ-A2 hyödyntää yrityskäyttöön suunniteltua Google Android for Work -alustaa, joka tukee useita rinnakkaisia käyttäjäprofiileja. Alusta takaa käyttäjälle turvallisen pääsyn sekä yrityksen järjestelmiin että henkilökohtaisiin sovelluksiin ja tiedostoihin. Lisäksi se helpottaa päivittäisten sovellusten, kuten sähköpostin, yhteystietojen ja kalenterin hallintaa.

Pitkä akkukesto

Toughpad FZ-A2 tarjoaa jopa yhdeksän tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Myös pidemmät työjaksot onnistuvat helposti: hot swap -teknologian ansiosta akun voi vaihtaa laitetta sammuttamatta.

Kamerat ja nopeat yhteydet

FZ-A2 on varustettu Full HD -tarkkuuteen kykenevällä etukameralla ja kahdeksan megapikselin takakameralla, joiden ansiosta se tarjoaa erinomaiset puitteet videoneuvotteluille ja tarkkaan valokuvaamiseen. Se sisältää myös videoneuvottelukäyttöön soveltuvan mikrofonin sekä äänentunnistusohjelmiston.

Suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä

Täysin lujitettu Toughpad FZ-A2 kestää pudotuksen 120 cm korkeudelta*, siinä on IP65-luokituksen mukainen pöly- ja kosteussuojaus ja se toimii eri lämpötiloissa kymmenestä pakkasasteesta aina 50 asteen kuumuuteen*.

Laitteeseen kuuluu laaja valikoima oheislaitteita työpöytätelakasta pattereilla toimivaan akkulaturiin. Suurin osa laitteista on yhteensopivia myös Panasonic Toughbook CF-20:n kanssa.

 

Toughpad FZ-A2 voidaan laitteen kokoonpanosta riippuen varustaa joko kapealla tai laajalla ajoneuvotelakalla. Kevyet ja kompaktit telakat sisältävät VESA-standardin mukaisen 75 mm kiinnitysalustan sekä pinch latch -pikalukituksen, ja ne voidaan varustaa sekä Keyed Alike -että Keyed to Differ -lukituksella käyttäjän turvallisuusvaatimuksista riippuen. Telakat sisältävät 2 USB 2.0 -liitäntää, LAN- ja DC-liitännät sekä erikseen valittavan kaksoisantenniliitännän.

                                           

* Testattu Panasonicin tehtaalla.