Panasonicilta uusi lujitettu Windows-tabletti

Uusi Toughpad FZ-G1 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, hyvät tietoliikenneyhteydet ja entistä pidemmän akkukeston.

Panasonic on julkistanut päivitetyn version lujitetusta 10.1-tuuman Toughpad FZ-G1 -tabletistaan. Entistä parempi suorituskyky, hyvät tietoliikenneyhteydet, jopa 14 tunnin akkukesto sekä Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä tekevät siitä erinomaisen työkalun erityisesti liikkuvaan työhön.  

Toughpad FZ-G1 tarjoaa luokkansa energiatehokkainta suorituskykyä. Laite on varustettu 6. sukupolven Intel Core i5-6300U vPro -prosessorilla (välimuisti 3 MB, Intel Turbo Boost -teknologialla varustettu core 2.4–3.0 GHz). Sisäänrakennettu Intel HD Graphics 520 -grafiikkaprosessori tarjoaa entistä parempaa graafista suorituskykyä.

Uuden FZ-G1:n käyttöaika on vuonna 2013 julkaistuun ensiversioon verrattuna lähes kaksinkertainen – jopa 14 tuntia. Tabletti voidaan varustaa myös suuremmalla akulla, jolloin käyttöaika pitenee 28 tuntiin.

Intel Dual Band Wireless-AC 8260 -teknologia ja Bluetooth v4.1 -yhteys takaavat hyvät tietoliikenneyhteydet. Tarkka 8 megapikselin takakamera sopii dokumenttien ja valokuvien yksityiskohtaiseen kuvaamiseen.

Toughpad FZ-G1 on varusteltu kymmenen pisteen monikosketusnäytöllä sekä vedenkestävällä IP55-standardin mukaisella kynällä, jonka avulla laitteen käyttö onnistuu myös sateella. Tabletti soveltuu erinomaisesti korkealuokkaisten dokumenttien ja kuvien tarkasteluun työmaalla ja tarjoaa nopeat tietoliikenneyhteydet paikasta riippumatta. Kompakti ja kevyt laite sopii joustavien liitäntöjensä ansiosta monenlaisten käyttäjien tarpeisiin, ja siihen on tarjolla useita lisävarusteita, kuten ajoneuvo- ja työpöytätelakoita, akkuja, latureita ja adaptereita.
 

Täydet tuotetiedot ja muuta lisätietoa