Phone number: +358 9 521 5400
Phone number: +358 9 521 5400
Current language: Suomi

Toughbook-innovaatiotapahtumia

Liity seuraan, kun Panasonic kertoo lujatekoisen liikuteltavan teknologian uusimmasta kehityksestä

Panasonic on luonut maineen maailman johtavana lujatekoisten tietokoneiden valmistajana kuuntelemalla tarkasti asiakkaiden ja kumppaneiden toiveita. Jatkamme tätä lähestymistapaa Toughbook-innovaatiotapahtumasarjalla, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mobiiliteknologian edelläkävijä alallasi.

Osallistumalla ympäri vuoden järjestettäviin tapahtumiin saat uutta tietoa eri alojen teknologioiden tulevaisuudesta ja pääset tutustumaan uusiin tuotevalikoimiimme ensimmäisenä yhdessä huippujohtajien, päättäjien ja johtavien yritysten asiantuntijoiden kanssa.

Tapahtumia järjestetään säännöllisesti, joten kannattaa tutustua vasemmalla olevan valikon sisältöön. Näin et jää paitsi päivästä, joka voi olla vuoden tärkein.

 

Tutustu digitaalisten innovaatioiden tulevaisuuteen ja osallistu uusimpien kehitteillä olevien huippusalaisten lujatekoisten tuotteiden ennakkoesittelyihin ja testausmahdollisuuksiin. 

Opit, miten Panasonicin tulevaisuuden tekniikka voi hyödyttää tämän päivän liiketoimintaa. Luomme myös katsauksen nouseviin ja tuleviin suuntauksiin, jotka vaikuttavat koko digitaaliseen ja mobiiliin tietotekniikka-alaan. 

 

 

 

Toughbook-innovaatiotapahtumat ovat erinomainen kohtauspaikka yrityksille, jotka haluavat laajentaa verkostojaan, keskustella muiden Toughbook- ja Toughpad-tuotteita käyttävien yritysten kanssa sekä kuulla muiden alan asiantuntijoiden näkemyksiä. Ne ovat tietenkin myös erinomaisia tilaisuuksia tavata Panasonic-tiimi. 

 

 

Energian ja liikenteen, napa-alueiden tutkimuksen, puolustuksen sekä muiden alojen Toughbook- ja Toughpad-asiakkaat jakavat osallistujille ensikäden tietoa kokemuksistaan​. 

Vierailevat puhujat pitävät mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä esityksiä digitaalisista innovaatioista. Voit osallistua myös interaktiivisiin työpajoihin ja pääset itse kokeilemaan Toughbook- ja Toughpad-laitteiden ominaisuuksia. 

Näytteilleasettajamme ja yhteistyökumppanimme kertovat mielellään lisää palveluistaan ja ratkaisuistaan sekä niiden hyödyistä hankkeillesi. 

 

Eikä siinä vielä kaikki

Voit luottaa siihen, että tarjolla on hyvää ruokaa ja erinomaista viihdettä – vierainamme on ollut muun muassa taikureita ja robotteja. 

Liity suurnimien, kuten Mazdan, DHL:n, Shellin, Heinekenin ja NATOn, seuraan ja tule katsomaan, kuinka 20 vuoden kokemus Toughbook-innovaatioista voi hyödyttää organisaatiotasi.