• About Computer Product Solutions

Panasonic Computer Product Solutions

 

Tietoja toiminnastamme

Panasonic Computer Product Solutions kuuluu Panasonic System Communications Company Europeen (PSCEU). Se yhdistää toimialan johtavan vahvistettujen kannettavien tietokoneiden ja taulutietokoneiden Toughbook-valikoiman joustaviin, luotettaviin ja helppokäyttöisiin EPOS-ratkaisuihin.
 
Kaikki vahvistetut kannettavat Toughbook-tietokoneet ja -taulutietokoneet sekä uudet Toughpad-taulutietokoneet muuttavat työskentelytapoja ja parantavat työtehoa, sillä niiden avulla on mahdollista käyttää tarvittavia sovelluksia ja tietoja myös kaikkein haastavimmissa kenttätyöympäristöissä.
 
Toughbook- ja Toughpad-laitteet valmistetaan vain erityisesti niitä varten valituista osista, jotka Panasonic valitsee, testaa ja usein myös suunnittelee itse. Sen vuoksi kaikki laitteet on suunniteltu ja koottu voittamaan lähes kaikki vastukset, jotka yleensä estäisivät kannettavan tietokoneen käytön. Niitä ovat esimerkiksi iskut, kosteus, laitteille sopimattomat lämpötilat, huonot langattomat yhteydet, ongelmat akun kestossa tai laitteen ergonomiassa ja jopa näytön huono luettavuus kirkkaassa auringonvalossa. 
 
Computer Product Solutions auttaa parantamaan kenttätyön tuottavuutta tarjoamalla valikoiman vahvistettuja kannettavia Toughbook-tietokoneita, business-käyttöön tarkoitettuja Toughpad-taulutietokoneita sekä EPOS-myyntipistejärjestelmiä. Panasonic on alan markkinajohtaja Euroopassa: vuonna 2013 Toughbook-tietokoneiden osuus kestävien ja vahvistettujen kannettavien tietokoneiden Euroopan markkinoista oli 66,4 prosenttia, ja Toughpad-taulutietokoneiden osuus vahvistettujen business-taulutietokoneiden markkinoista 50,4 prosenttia (VDC Research, maaliskuu 2014).
 
Toughbook-sarjan kannettavat tietokoneet ja taulutietokoneet on jaettu luokkiin niiden vahvistusasteen mukaan. Jokaisen luokan laitteet on suunniteltu tiettyihin käyttötarkoituksiin.
 

Täysin vahvistettu

Kaikkein kestävimmät ja luotettavimmat kannettavat Toughbook-tietokoneet ja -taulutietokoneet sekä Toughpad-taulutietokoneet noudattavat MIL-STD 810G- ja IP65-standardien vaatimuksia. Se osoittaa, että laitteet ovat riittävän kestäviä ja luotettavia ulkotyöskentelyyn, jossa ne altistuvat äärimmäisille lämpötiloille, tärinälle, vedelle, pölylle, iskuille, putoamisille ja kolhuille.
 
Kaikki täysin vahvistetut Toughbook- ja Toughpad-laitteet testataan erittäin rankoilla testeillä sekä Panasonicin omissa erityistiloissa että riippumattomissa kolmannen osapuolen testauslaboratorioissa.
 
Koko valmistusprosessin ajan japanilainen tekninen suunnittelu sekä kaikkein tiukimpien ja uusimpien laatuohjelmien noudattaminen varmistavat, että tuotantovaatimukset ovat tinkimättömät ja tuotevalikoiman kehitys jatkuvaa.
 
Kenttätyöntekijöiden suurimpia haasteita on yhdistää tuottavuuden takaavat laitteet liikkumiselle välttämättömiin ajoneuvoihin. Tästä syystä täysin vahvistetuissa Toughbook- ja Toughpad-sarjoissa on erityiset ajoneuvotelineet, jotka ovat yhtä laadukkaita, luotettavia ja kestäviä kuin niihin kiinnitetyt kannettavat tietokoneet ja taulutietokoneet. Uusimman suunnittelu- ja tuotantotekniikan sekä huomattavan teknisen kokemuksen ansiosta kaikki telakointiratkaisut sopivat täysin käyttötarkoituksiinsa, olivatpa ne kuinka erikoistuneita tahansa.
 

Osittain vahvistettu

Näissä tuotteissa kestävyys ja suorituskyky ovat erinomaisessa tasapainossa. Iskun- ja vedenkestävät sekä jopa 76 cm:n* pudotuksen kestävät laitteet ovat ihanteellisia ja kokonaiskustannuksiltaan edullisia tehtäviensä kannalta keskeisiä sovelluksia käyttäville kenttätyöntekijöille.
 
Panasonicin osittain vahvistettujen laitteiden hienous piilee siinä, että niissä on paljon samaa tekniikkaa kuin täysin vahvistetuissa malleissa, mutta malliltaan ja yhdistettävyydeltään ne muistuttavat Business-vahvistettuja tuotteita.
 

Business-vahvistettu

Perinteisten kannettavien tietokoneiden useimmiten vaurioituvia osia ovat näyttö, kiintolevy ja näppäimistö. Panasonicin business-vahvistettujen laitteiden avulla käyttäjät voivat työskennellä myös liikkuessaan vailla tavanomaista huolta kannettavan tietokoneen tai taulutietokoneen vaurioitumisesta tai toimintahäiriöistä. 
 
Tämän sarjan laitteista tekee erityisiä niiden lujuuden ja kevyen rakenteen yhdistelmä. Vaikka business-vahvistetut kannettavat Toughbook-tietokoneet saattavat painaa vain 1 690 g, ne voivat kestää pudotuksen 76 cm:n korkeudesta ja 980 N:n tärinätestin. Lisäksi laitteet ovat roiskeenkestäviä*.
 
* Tärähdyksenkestävyys, paineenkestävyys ja roiskevesisuojaus eivät takaa sitä, ettei tietokone vaurioidu tai ettei siihen tule toimintahäiriötä.
 
Napsauta vasemmalla olevaa painiketta, jos haluat lisätietoja Panasonicin kannettavien tietokoneiden ja taulutietokoneiden erityisominaisuuksista.