Phone number: +358 9 521 5400
  • Specialist engineering

Panasonicin asiantuntijoiden kehittämiä tuotteita toimiala-asiantuntijoille

Kannettavat Toughbook- ja Toughpad-tietokoneet sekä -taulutietokoneet ovat erikoislaitteita. Asiantuntevat insinöörimme ja tuotannon ammattilaisemme suunnittelevat ja rakentavat mallien kaikki osat. Siksi mallien jokainen muoto, ominaisuus ja toiminto on suunniteltu tarkoituksenmukaiseksi.

Miten tiedämme, mitä käyttäjät tarvitsevat? Liiketoimintamme keskeisenä peruspilarina on ollut aina asiakkaan kuunteleminen. Selvitämme ensin asiakkaan toiveet, jonka jälkeen toimitamme alan uraauurtavaa tekniikkaa monilla osa-alueilla. Siten ylläpidämme jatkuvasti erinomaisen tasapainon kaikkien osa-alueiden optimaalisen suorituskyvyn ja huippulaadukkaan asiakaskokemuksen välillä.

Lujatekoista tekniikkaa

Toughbook tunnetaan lujatekoisuudestaan. Siksi olemme edelleen maailman johtava valmistaja. Toughbook ja Toughpad on suunniteltu siten, että kaikki osat ovat lujatekoisia sekä sisä- että ulkopuolelta – toisin kuin jotkin perustuotteet, jotka vain näyttävät lujilta.

 

Laitteidemme kaikki osat on esimerkiksi kiinnitetty joustavalla tavalla kestävyyden lisäämiseksi. Kehykset ja rungot on suunniteltu siten, että niillä on erittäin hyvä vääntölujuus, ja käytämme kultapäällystettyjä liittimiä ruostumisen estämiseksi. Vaihtovirtasovittimet ja USB-liittimet on myös testattu sekä valmistettu siten, että ne ovat äärimmäisen lujatekoisia (rakennettu kestämään 30 K:n lisäykset).

Tuotteillamme on tietenkin myös sertifikaatteja. Laitteilla on korkea IP68-luokitus veden- ja pölynkestävyydessä sekä MIL-STD 810G -luokitus pudotuksenkestävyydessä.

   

Näyttötekniikka

Toughbook- ja Toughpad-laitteiden näyttötekniikassa yhdistyvät tarkasti hienosäädetyt lujatekoiset ominaisuudet ja mahdollisimman laadukas käyttömukavuus. Näytöt kestävät kaikki työelämän kolhut, koska ne on kiinnitetty joustavasti magnesium-metalliseoskuoreen kehykseen ruuvaamisen sijaan. Sen ansiosta näyttö kestää iskuja huomattavasti paremmin kuin muut kannettavat tietokoneet ja taulutietokoneet.

 

Tuotteissamme käytetty kosketusnäyttötekniikkakin vastaa sekä ensiluokkaisen käytettävyyden että lujatekoisen kestävyyden haasteisiin. Panasonicin kapasitiiviset näytöt toimivat ihanteellisen tarkasti ja nopeasti kaikissa olosuhteissa. Yksinoikeudella valmistetun tekniikkamme ansiosta näyttöjä voidaan käyttää myös raskaaseen teollisuuskäyttöön tarkoitetut työkäsineet kädessä. Kenttätöihin sopivia ominaisuuksia ovat myös allekirjoituksen tunnistustekniikka ja ulkona helposti luettavat heijastamattomat näytöt. 

Toughbook ja Toughpad soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön ja liikkuvaan työhön.

Jos kompromisseja on tehtävä, asiakkaan tarpeet ovat aina ensisijalla. Joissain tilanteissa ei tarvita esimerkiksi huippukirkasta näyttöä, vaan erittäin tehokasta virrankulutusta. Siksi näytön kirkkautta vähentämällä voidaan parantaa laitteen virrankäyttöä.

   

Akkutekniikka

Akkutekniikka on luonnollisesti keskeinen osa asiantuntijoidemme tekemää kehitystyötä. Panasonic on tunnetusti maailman suurin akkujen valmistaja. Siksi meillä on alan parhaimmat mahdollisuudet tarjota kannettavaa akkutekniikkaa, joka on kenttäkäytön onnistumisen keskeinen tekijä.

Laitteissamme on pitkäikäiset akut, joita voidaan vaihtaa uusiin – usein jopa laitteen käytön aikana. Joidenkin mallien lisävarusteeksi voidaan valita myös toinen akku. Toisin kuin monet kilpailijamme, otamme tuotesuunnittelussa huomioon etenkin siruja ja vastuksia valmistavien yhteistyökumppaniemme  suositukset osien rakenteissa, mikä pidentää akun kestoa.

   

Liiketoiminnan rajapintatekniikka

Kun Toughbook- ja Toughpad-tuotteita kootaan, niihin voidaan sisällyttää lähes mitä tahansa asiakkaan toivomia ominaisuuksia. Valikoima sisältää kaikki vakioportit ja vanhemmat porttityypit (Aito sarjaportti jne.) sekä tuen HDMI- ja VGA-liitännöille sekä täysikokoisille USB-liitännöille (C-tyyppi).

Laitteemme perustuvat moduulikonseptiin, joten voimme tarjota paljon erilaisia kokoonpanoja. Siksi tuotteemme sopivat hyvin monille eri toimialoille erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erityistarpeisiin. Ja lisäävät toiminnan tehokkuutta merkittävästi sellaisiin tehottomiin kannettaviin perustietokoneisiin sekä taulutietokoneisiin verrattuna, jotka toimiakseen edellyttävät epävarmoja, hankalakäyttöisiä, jälkiasennettuja lisäosia.

   

Langaton tekniikka

Maailman johtavat lujatekoiset tuotteet tarvitsevat rinnalleen jatkuvan yhteyden tietojen, sovellusten ja liiketoiminnan kannalta keskeisten järjestelmien välillä. Olemme ainoa langattomien kannettavien tietokoneiden ja mobiililaitteiden valmistaja, joka suunnittelee ja tuottaa omat antenninsa.

Kaikkien Toughbook- ja Toughpad-laitteiden sisältämä langaton toiminta testataan kokonaisvaltaisesti Panasonicin omassa kaiuttomassa kammiossa, joka on maailman suurin ja täysin ainutlaatuinen ratkaisu kannettavien tietokoneiden sekä taulutietokoneiden tuotannossa.

Upotettua sisäänrakennettua langatonta tekniikkaa käyttämällä voimme poistaa ulkoiset häiriöt viestinnästä. Verkkoyhteys säilyy kentällä pidempään ja tehokkaammin myös äärimmäisissä olosuhteissa.

   

Dynaamisen suorituskyvyn tekniikka

Asiakkaat tarvitsevat laitteita, joilla on mahdollisimman tehokas suorituskyky mahdollisimman tarkoituksenmukaisessa muodossa. Olemme asiantuntijoita tällaisen tasapainon löytämisessä. Tuotteidemme lämpötilaominaisuudet ovat esimerkiksi erittäin pitkälle hienosäädettyjä. Joissain tapauksissa tuuletin voidaan jättää pois, jotta laite on kevyt, virrankäyttö mahdollisimman vähäistä ja lujatekoinen suojaus mahdollisimman tehokasta. Jos tuuletinta tarvitaan optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi, sitä hallitaan (muutenkin kuin kytkemällä tuuletin päälle ja pois) lujatekoisuudesta tinkimättä.

Laitteiden lämmönhallinta takaa myös parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Lämpöhöyrykotelo siirtää lämmön pois kuumista moduuleista vähemmän käytetyille alueille, jotta laitteen käyttäjän ei tarvitse koskettaa kuumalta tuntuvia kohtia.

   

Painonhallinta tekniikka

Mahdollisimman kevyt laite helpottaa työelämää – varsinkin, jos Toughbook tai Toughpad on käytössä liikkeellä oltaessa koko pitkän työpäivän ajan.

Siksi kevyt paino on huomioitu tuotesuunnittelun kaikissa vaiheissa. Magnesium-metalliseoksen ruiskuvalulla valmistetaan erittäin yksityiskohtaisia, monimutkaisia ja kevyitä runkoja. Tarkan rakenneanalyysin avulla poraamme runkoon reikiä, jotka keventävät laitetta entisestään vähentämättä sen lujatekoisuutta – samaa menettelytapaa käytetään ilmailuteollisuudessa. Menemme jopa niin pitkälle, että hiomme työkäyttöön tarkoitettujen lujatekoisten mallien lasin entistä ohuemmaksi ja kevyemmäksi