• Specialist engineering

Panasonicin asiantuntijoiden toimiala-asiantuntijoille kehittämä

Toisin kuin kilpailijoidemme tietokoneet, Panasonicin Toughbook-tietokoneita ei ole valmistettu kolmannen osapuolen komponenteista. Suunnittelemme ja valmistamme Toughbook-tietokoneiden kaikki osat itse. Kaikki muodot, ominaisuudet ja toiminnot on valmistettu erityisesti tarkoitukseen sopivaksi, ja laadunvalvonta on vertaistaan vailla.

Toughbook-tietokoneet kulkevat sitkeästi mukana

Kannettavien tietokoneiden vaurioista noin puolet johtuu tien päällä tapahtuneista vahingoista, kuten putoamisista tai muista iskuista. Useimmiten vaurioituu näyttö, kuori ja kiintolevy, minkä vuoksi olemme kehittäneet Toughbook-tietokoneet iskun- ja tärähdyksenkestäviksi. Toughbook-tietokoneiden kuoret on valmistettu magnesiumseoksesta, joka on moninkertaisesti vahvempaa kuin tavalliset kovamuovikuoret.

Olemme käyttäneet kaikissa näytöissä joustavaa kiinnitystä ja magnesiumseoksen paksunninta, jotka suojaavat näyttöä ja vaimentavat iskuja.    Kiintolevyt on upotettu vastakehitettyyn materiaaliin, joka takaa ensiluokkaisen iskun- ja tärähdyksenkestävyyden.Kaikki täysin vahvistetut mallit täyttävät MIL-standardin (MIL-STD 810G)¹ iskunkestävyyttä koskevat vaatimukset ja IP65-normin veden- ja pölynkestävyyttä koskevat vaatimukset².

NÄYTÖN NÄKYVYYS

Kentällä työskenteleminen tarkoittaa, että näytön on ehdottomasti näyttävä auringonvalossa. Toughbook-tietokoneet on varustettu huippuluokan näyttötekniikalla, jonka ansiosta näyttö näkyy loistavasti suorassa auringonvalossa. Näytöissä on myös taustavalaistus yöllä työskentelemistä varten

 

MONIPUOLISUUS

Integroitu HSPA ja GPS sekä muut sovelluskohtaiset moduulivaihtoehdot. Ne tekevät pienirakenteisimmistakin Toughbook-tietokoneista monipuolisen mobiilityökalun vaativiin työoloihin.

 

LUOTETTAVUUS JA KESTÄVYYS

Pienimmätkin koneemme täyttävät autoalan kenttätyön haasteet. Ajattele vaikka ultrakannettavaa Toughbook CF-U1 -tietokonetta (UMPC) . 1 060 gramman painoisena yksikkö kestää pudottamisen 120 cm:n korkeudesta. Jotkut mallimme täyttävät myös IP65-normin pölyn- ja kosteudenkestävyyttä koskevat vaatimukset².

 

VERKKOVIRRATON KÄYTTÖ

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.

 

Yhdistettävyys

Integroitu WLAN- ja lisävarusteena saatava HSPA-moduuli mahdollistavat esimerkiksi varaosien tilaamisen verkossa ilman seisonta-aikoja – jopa lentokoneessa.

 

TIETOJEN SUOJAUS

Salasanaohjelmien, BIOS Kill -ohjelman, TPM:n ja kiintolevyn lukituksen lisäksi Toughbook-tietokoneet toimitetaan varustettuina Recover Pro -suojaus- ja varmuuskopiointiohjelmistolla, joten tietosi eivät ole koskaan vaarassa.

 

KANNETTAVUUS JA LIIKKUVUUS

Koska terveydenhuoltosektori toimii monissa ympäristöissä, liikkuvuus on tärkeää. Pienien, kiinnitettävien komponenttien ja ainutlaatuisten rakenteen ominaisuuksien, kuten integroidun kahvan, ansiosta Toughbook-tietokoneet kulkevat mukanasi kaikkialle.

 

HYGIENIA

Toughbook-tietokoneet soveltuvat ihanteellisesti ympäristöihin, joissa hygienia on tärkeää. Hyvänä esimerkkinä tästä on CF-H2-erikoistietokone, joka ei sisällä tuuletinta ja joka kestää 42:ta eri desinfiointiainetta ja täyttää EU:n Hospital Safety Certifications -sertifiointien vaatimukset.

 

1Kaikki mainitut työolot, ajat ja luvut kuvastavat optimaalisia tai ihanteellisia tasoja ja saattavat poiketa yksittäisten ja paikallisten olojen tuloksena.
¹ Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama pudotustestin MIL-STD-810G metodin 516.6 menetelmän IV mukaan.
² Testattu kolmannen osapuolen itsenäisen laboratorion toimesta noudattaen MIL-STD-810G ja IEC 60529, Luokat 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3