• Intelligent customer delivery

Älykäs asiakastoimitus ja Toughbook

Mikä on älykäs toimitus? Se on periaatteessa prosessi, jossa jokapäiväisestä asiakastoimituskontaktista tulee paljon enemmän kuin asiakastoimituskontakti.

Se on prosessi, jossa tuotto ja arvo maksimoidaan suorittamalla lisä- ja täydennyspalveluja toimituksen yhteydessä.

Tavaran toimittajasta tulee siis nyt itse asiassa yrityksen kenttäedustaja. Hän voi toimittaa tavaran, ottaa vastaan tilauksen, hallita varastoa, ylläpitää palveluja, tehdä myynninedistämistyötä ja ratkaista ongelmia. p>

Mitkä ovat ensisijaisena esteenä prosessille?
Älykäs toimitus on melko uusi konsepti. Se on myös prosessi, jossa kohdataan paljon esteitä… Aikarajoitukset – tavaran toimittamisen ammattilainen joutuu jatkuvasti selviytymään haasteellisesta aikataulusta. Kun heidän valmiiksi täyteen aikatauluunsa lisätään lisää tehtäviä, se voi johtaa epäluotettaviin toimituksiin ja siihen, että kenttätyöntekijä saa itse asiassa vähemmän aikaan. Tietojen käytettävyys – lisäpalveluja voidaan tarjota vain, jossa kenttäedustaja voi käyttää oikeita tietoja ja järjestelmiä. Asiakkaan tiloissa oleminen on perinteisesti tarkoittanut sitä, ettei tietoja ja järjestelmiä ole voinut käyttää. Taidot – on suuri askel pyytää tavaran toimittajaa suorittamaan monipuolisen kenttäedustajan tehtäviä. Hänelle on annettava käyttöön oikeat työkalut ja oikeat tiedot oikea-aikaisesti oikeissa paikoissa.
Miten Toughbook parantaa prosessia?
Toughbook-tietokoneet ovat paljon enemmän kuin kannettavia. Ne ovat 2000-luvun liikkuvia työkalusarjoja. Sellaisenaan ne ovat täydellinen vastaus älykkään asiakastoimituksen haasteisiin. Monipuolisuus – integroidulla HSPA:lla ja GPS:llä, viivakoodinlukijoilla ja muilla sovelluskohtaisilla moduuleilla varustettujen Toughbook-tietokoneiden ansiosta kenttäedustajan ei tarvitse kantaa mukanaan useita laitteita asiakaskäynneillään. Koska kaikkia toimintoja on nopea ja helppo käyttää missä tahansa ympäristössä, älykäs asiakastoimitusprosessi voidaan suorittaa nopeasti. Kestävyys ja akun kesto – Toughbook-tietokoneet on valmistettu suoriutumaan haastavissa ympäristöissä, kuten pimeissä ja pölyisissä varastorakennuksissa tai jakeluauton ohjaamossa. Lisäksi ainutlaatuisen akkutekniikan ja energiatehokkaiden komponenttien ansiosta koneilla voidaan tehdä liikkuvaa työtä koko päivä. Tietojen käyttö – tavaran toimittamisen ammattilaisilla on aina yhteys tarvitsemiinsa tietoihin tai sovelluksiin armeijatason yhdistettävyyden ja erinomaisen vankkuuden ansiosta. Tämän vuoksi heistä voi tulla tehokkaita kenttäedustajia ja he voivat suorittaa lisäasiakaspalveluja, jotka lisäävät tuottoja.