Tieverkon ylläpidon haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että kenttähenkilökuntasi voisi toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Valmius ylläpitää liikenteen infrastruktuuria kaikkialla ja kaikissa olosuhteissa
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet ovat ihanteellisia työkaluja julkisen liikenteen infrastruktuurin ylläpitämiseen. Niiden avulla kenttäylläpitohenkilökunta voi etsiä ongelmat nopeasti, tarkistaa digitaaliset asiakirjat ja piirustukset ja tilata varaosia Internetissä. Henkilökunta voidaan myös ohjata nopeasti seuraavan työtehtävän luo tietokoneiden sisäänrakennetun GPS:n avulla. Kaikki nämä toimet voidaan tehdä kaikkialla ja missä tahansa oloissa. Henkilökunta voi toimia koko päivän akun varassa, kaikissa sääoloissa ja kirkkaassa auringonvalossa. Lisäksi he voivat yhdistää laitteita monin eri tavoin.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Tarve minimoida tie- ja rautatieverkoissa esiintyvät häiriöt
Kyllä, se on haasteeni

Häiriöiden minimointi on verkko-operaattorien tärkein tehtävä, joten nopeus ja tehokkuus ovat ratkaisevassa asemassa. Koska Toughbook-tietokoneiden ominaisuuksiin kuuluvat erinomainen yhdistettävyys, kyky toimia kaikissa tilanteissa ja toiminnallisuus eri laitteiden kanssa, tie- ja rautatiealan teknikot ja insinöörit voivat työskennellä niiden avulla aiempaa nopeammin, tarkemmin ja tuottavammin. Tällöin verkkohäiriöt voidaan pitää mahdollisimman pieninä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Tarve parantaa ylläpitohenkilökunnan tehokkuutta
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneiden avulla työprosessit voidaan suunnitella kokonaan uudelleen, jolloin ylläpitohenkilökunta voi toimia entistä tuottavammin. Henkilökunta voi käyttää asiakirjoja ja piirustuksia kaikkialla, heitä voidaan ohjata ja kohde voidaan paikantaa tehokkaasti integroidun GPS:n avulla. Kohteen kunto voidaan tallentaa heti integroitujen kameroiden avulla ja henkilökunta voi käyttää varasto- ja työkalutietoja tosiajassa käyttämällä Toughbook-tietokoneen tehokasta langatonta yhteyttä.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Luotettavuus ja kestävyys
Luotettavuus ja kestävyys

Pienimmätkin koneemme täyttävät tiekuljetuksen kenttätyön haasteet. Ajattele vaikka ultrakannettavaa Toughbook CF-U1 -tietokonetta (UMPC) . 1 060 gramman painoisena yksikkö kestää pudottamisen 120 cm:n korkeudesta. Jotkut mallimme täyttävät myös IP65-normin pölyn- ja kosteudenkestävyyttä koskevat vaatimukset¹.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.

Kannettavuus ja liikkuvuus
Kannettavuus ja liikkuvuus

Koska sinun on otettava laitteet mukaan kentälle, liikkuvuus on tärkeää. Pienien, kiinnitettävien komponenttien ja ainutlaatuisten rakenteen ominaisuuksien, kuten integroidun kahvan, ansiosta Toughbook-tietokoneet kulkevat mukanasi kaikkialle.

 
Verkkovirraton käyttö
Verkkovirraton käyttö

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.

Yhdistettävyys
Yhdistettävyys

Integroitu WLAN-moduuli ja lisävarusteena saatava HSPA-moduuli mahdollistavat esimerkiksi digitaalisten kuvien tallentamisen ja lähettämisen haastavissakin ulko-oloissa työskenneltäessä. Tämä tarkoittaa, että voit vähentää tieverkostossa ilmeneviä viiveitä ja vähentää mahdollisia uhkia.