Phone number: +358 9 521 5400
Phone number: +358 9 521 5400
Current language: Suomi

TOUGHBOOK Windows Autopilot

Windows Autopilot on yksinkertainen pilvipohjainen työkalu, joka mullistaa Windows 10 Pro -kannettavien ja -tablettien määrityksen ja valmistelun.

Kun TOUGHBOOK-laitteesi saapuvat loppukäyttäjälle, kaikki tarvittavat määritysasetukset on jo ladattu pilveen. Tämä tarkoittaa, että käyttäjän tarvitsee vain avata pakkaus, syöttää tunnistetiedot, ladata profiili ja alkaa töihin.

Tuloksena on paras mahdollinen heti valmis käyttökokemus, ja IT-tiimit voivat keskittyä muihin liiketoiminnan kannalta tärkeisiin projekteihin.

Lisätietoja
Helppoutta loppukäyttäjille. Vaivattomuutta IT:lle. Ajan ja kustannusten säästöä organisaatiolle.
Sujuva käyttöönotto
Skaalautuvuus
Säästöjä IT-kustannuksissa, ajassa ja resursseissa
Selkeyttä loppukäyttäjille
Sulava laitehallinta
Suojattu ja turvallinen

Miksi Windows Autopilot?

Heti valmis. Heti töihin.

Windows Autopilot -ratkaisulla kaikki Windows 10 Pro TOUGHBOOK -määritysasetukset ladataan etukäteen pilveen.

Laite lähetetään sitten suoraan loppukäyttäjälle. Tämä kytkee vain laitteen päälle ja syöttää tunnistetiedot, jolloin kaikki sovellukset ja asetukset ladataan automaattisesti. Näin käyttäjän oma liiketoimintakokoonpano on valmis.

Windows Autopilot -ratkaisun ansiosta loppukäyttäjien on helppo määrittää uudet laitteet ilman IT-tiimin apua.
Valmiiksi asennetut sovellukset ja synkronoidut profiilit ovat heti käytettävissä, jolloin tuottavuus on taattu alusta lähtien.

Skaalautuvaa menestystä

TOUGHBOOK Windows Autopilot mahdollistaa laitteiden määritykset, päivitykset ja nollaukset minkä tahansa kokoiseen laitekantaan välittömästi.

IT-osastolta ei vaadita toimia

Vähennä jo valmiiksi ylityöllistettyyn IT-osastoon kohdistuvia aika- ja kustannuspaineita mukautuksesta, tehosta tai suojauksesta tinkimättä.

Elintärkeiden IT-resurssien vapauttaminen

Perinteisesti laitteet toimitetaan valmistajalta IT-osastolle.

IT-tiimin on sitten käytettävä jo valmiiksi vähäistä aikaa ja budjettia sekä rajallisia resursseja manuaaliseen asennukseen ja mukauttamiseen.

Samaan aikaan loppukäyttäjät odottavat... ja odottavat...

Windows Autopilot -ratkaisun ansiosta IT-ammattilaisten ei tarvitse asentaa näköistiedostoja tai määrittää uusia laitteita yksitellen ennen niiden luovuttamista käyttäjille.

Ja tämä on vasta alkua...

Windows Autopilot avaa oven muille pilvipohjaisille Microsoft-palveluille, joilla asiakkaat voivat nollata, käyttää uudelleen ja palauttaa laitteita koko niiden elinkaaren ajan. Tämä mahdollistaa saumattoman laitteiston ja ohjelmiston hallinnan, jossa ei ole juurikaan ylläpidettävää infrastruktuuria ja vähän (jos ollenkaan) tarvittavia prosesseja.

Onko sinulla minuutin verran aikaa?

Lisätietoja löytyy laatimastamme lyhyestä videosta.

Windows Autopilot -toiminnon käyttö edellyttää seuraavat ratkaisut:

- Azure AD Premium (P1- tai P2-tilaus) – ja pääsy Azure AD -infrastruktuuriin lähiverkon tai Wi-Fin kautta
- Microsoft Intune tai vaihtoehtoinen Autopilot-yhteensopiva MDM-ratkaisu

Helppo laitekannan hallinta

Windows Autopilot on nyt saatavilla kaikille Windows 10 Pro TOUGHBOOK -laitteille

Ota yhteys:

Proservices

ProServices-ratkaisujen suunnittelu

Asiantuntijainsinöörimme suunnittelevat ja tarjoavat ratkaisuja henkilöstösi tarpeiden mukaan aina innovatiivisista telakointiratkaisuista kolmannen osapuolen tuoteintegraatioihin. Koska kaikki tehdään yrityksen sisällä, ratkaisusi laatu taataan korkeiden Toughbook-standardien mukaan.

Lisätietoja

ProServices-ratkaisujen mukautus

Voit tarjota henkilöstöllesi parhaan mahdollisen kestävän työkalun, joka on varustettu mukautetuilla tuotemerkeillä, asennuksilla, sovelluksilla, suojausasetuksilla ja tiedoilla ja jota hallinnoi yrityksesi oma projektipäällikkö. Lisäksi laitteet ovat heti käyttövalmiita.

Lisätietoja

Ensiluokkainen ProServices-tuki

Asiantuntijamme hoitavat kaikki mukautukset yrityksen sisäisesti ja antavat neuvoja kaikissa vaiheissa. Maailmanluokan palvelumme kattavat kaiken pakkauksesta seurantaan ja tekniseen tukeen, ja ne parantavat yrityksesi tehokkuutta jo ensimmäisenä käyttöpäivänä.

Coming Soon

ProServices-suojaus

Voit hyödyntää parhaan mahdollisen tehokkuuden ajasta ja paikasta riippumatta ilman häiriöitä.

Erinomaiset takuuvaihtoehtomme, verraton suoritusaikamme sekä Toughbook-teknologian todistettu kestävyys vähentävät käyttökatkoksia ja satunnaisia rikkoutumisia, millä taataan, että henkilöstösi kykenee aina työskentelemään tehokkaasti.

Ota selvää

TOUGHBOOK as a Service

Uraauurtavasta teknologiasta tuli juuri edullisempi

Ainutlaatuinen, koroton kuukausittainen maksujärjestely TOUGHBOOK-ratkaisuillesi.

Ota selvää