Vähittäiskaupan haasteisiin vastaaminen

Mitkä eniten estävät sitä, että kenttähenkilökuntasi voisi toimia tehokkaasti? Miten Toughbook voisi auttaa sinua selviämään näistä esteistä?

Selvitä, mitä ratkaisuja meillä on tarjottavana, napsauttamalla alla olevia vaihtoehtoja…

Älykäs tavaroiden toimittaminen
Kyllä, se on haasteeni

Internet ja lean-toimitusketjut ovat muuttaneet vähittäiskauppaa niin, että henkilökunta tapaa asiakkaat usein ainoastaan heidän ovensuussaan. Toughbook-tietokoneiden avulla voit hyödyntää tämän arvokkaan vähittäiskauppamahdollisuuden.

Koska Toughbook-tietokoneet on suunniteltu toimimaan kaikkialla, ne sopivat ihanteellisesti tähän uuteen myyntiympäristöön. Voit tarjota parempaa asiakaspalvelua antamalla liikkuvalle henkilökunnalle erinomaiset lähtökohdat käyttää tietotekniikkaa. Asiakastyytyväisyys paranee ja asiakaskäyntikohtainen myynti lisääntyy.

Lisäksi oheislaitteiden, kuten GPS:n ja viivakoodinlukijan, integroiminen Toughbook-tietokoneisiin parantaa tavaroiden toimittamisen ja kenttämyyjien tuottavuutta. Matka-ajat lyhenevät, ja päivän aikana voidaan palvella entistä useampaa asiakasta.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Valmius käyttää liiketoiminnalle tärkeitä tietoja kaikissa tilanteissa
Kyllä, se on haasteeni

Toughbook-tietokoneet toimivat muun tekniikan pettäessä. Tämä on hyvä asia monissa ympäristöissä, joissa vähittäiskaupan henkilökunta työskentelee. Kenttähenkilökunta voi nyt käyttää tarvitsemiaan tietoja digitaalisessa ja täysin muunneltavassa muodossa ulkona, kylmävarastossa tai myyntipaikassa. Erilaiset näytön koot ja rakenteet tarkoittavat, että ne selviytyvät vähittäiskaupan kenttätöiden vaatimuksista, ja niiden käsittelytehon ansiosta monimutkaisempiakin teknisiä tietoja voidaan käyttää.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Kenttämyyntiympäristöt
Kyllä, se on haasteeni

Vähittäiskauppateollisuuden asiakkaat haluavat tarkkoja, luotettavia tietoja ja vastauksia kysymyksiinsä. He eivät todellakaan halua odottaa, että kenttämyyjä yrittää ottaa yhteyttä tai jopa vierailla keskustoimistossa. Toughbook-tietokoneet auttavat sinua selviytymään tästä ongelmasta.

Niiden yhdistettävyys ja kestävyys mahdollistavat sen, että tiedot voidaan toimittaa tosiajassa kaikissa tilanteissa. Tämän ansiosta asiakkaat ovat tyytyväisempiä työprosessit tuottoisampia.

Haluatko tietää lisää? Keskustele Toughbook-asiantuntijan kanssa nyt.

Kannettavuus ja liikkuvuus
Kannettavuus ja liikkuvuus

Koska vähittäiskauppasektori toimii monissa ympäristöissä, liikkuvuus on tärkeää. Pienien, kiinnitettävien komponenttien ja ainutlaatuisten rakenteen ominaisuuksien, kuten integroidun kahvan, ansiosta Toughbook-tietokoneet kulkevat mukanasi kaikkialle.

Monipuolisuus
Monipuolisuus

Integroitu HSPA ja GPS sekä muut sovelluskohtaiset moduulivaihtoehdot. Ne tekevät pienirakenteisimmistakin Toughbook-tietokoneista monipuolisen mobiilityökalun vaativiin työoloihin.

Luotettavuus ja kestävyys
Luotettavuus ja kestävyys

Pienimmätkin koneemme täyttävät vähittäiskauppa-alan kenttätyön haasteet. Ajattele vaikka ultrakannettavaa Toughbook CF-U1 -tietokonetta (UMPC) . 1 060 gramman painoisena yksikkö kestää pudottamisen 120 cm:n korkeudesta. Jotkut mallimme täyttävät myös IP65-normin pölyn- ja kosteudenkestävyyttä koskevat vaatimukset¹.

¹Kansallisen riippumattoman kolmannen osapuolen testilaboratorion testaama standardin IEC 60529 osioiden 13.4, 13.6.2, 14.2.5 ja 14.3 mukaan.

Verkkovirraton käyttö
Verkkovirraton käyttö

Toughbook-tietokoneissa on vasta suunniteltu akku ja erityisesti mukautettu virranhallintajärjestelmä. Tietokoneita voi käyttää jopa kahdeksan tunnin ajan yhdellä akun latauskerralla.