• Valitsetko kuluttajalaitteen vai tarvitsetko jotain kestävämpää?

Valitsetko kuluttajalaitteen vai tarvitsetko jotain kestävämpää?

Kuluttajalaitteet voivat olla houkuttelevia, sillä olemme tottuneet käyttämään niitä päivittäin. 

Ajattele asiaa kuitenkin tältä kannalta: Kun katsot ympärillesi varastossa tai tuotantotiloissa, mitä näet? Suojakypäriä, huomioliivejä, suojaavia työvaatteita ja turvakenkiä, eli siellä ei nähdä esimerkiksi kaupungilla liikkuessa käytettäviä tavallisia vaatteita. Saman pitäisi päteä myös tietokoneisiin.

Kuluttajalaitteita ei ole suunniteltu haastaviin työolosuhteisiin, eivätkä ne tarjoa yritysten tarvitsemaa kestävyyttä, yhdistettävyyttä ja kokoonpanon joustavuutta eikä niitä voi käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Pian huomataan, että sijoituksella kuluttajalaitteisiin ei ole enää vastinetta.

Panasonicin Toughpad-laitteet ja vastaavat ovat kuitenkin erilaisia. Miksi? Esimerkiksi näistä syistä…

Vahvistettu sekä sisältä että ulkoa

Panasonic-laitteet on pudotustestattu 180 cm:n korkeudelta 26 kulmassa ja tärinätestattu, jotta ne sopivat käytettäviksi jousittamattomissa ajoneuvoissa, ja lisäksi ne kestävät äärimmäisiä lämpötiloja, mikä tarkoittaa, että ne kestävät erittäin hyvin haastavissa työolosuhteissa.

Rugged from the inside out
Work without limits
Ei rajoituksia työskentelyssä

Heijastamatonta kosketusnäyttöä voidaan lukea auringonvalossa sekä käyttää käsineet kädessä ja sateessa, joten IP-luokitusjärjestelmän mukaiset laitteemme eivät koskaan rajoita työntekoa. Ne toimivat sekä sisällä että ulkona säästä ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Ergonomista liikkuvuutta

Ergonomisesti suunnitellut ja tarkasti testatut täysin vahvistetut ja joustavat ajoneuvojen telakointiasemat ja telineet tarjoavat kattavan ja turvallisuusmääräysten mukaisen järjestelmän, joka voidaan helposti siirtää trukista toiseen.

Dedicated accessory range
Ergonomic mobility
Erityinen lisävarustemallisto

Panasonic on testannut ja varmentanut, että kaikki lisävarusteet aina viivakoodin- ja RFID-lukijoista turvallisuutta ja yhdistettävyyttä parantaviin ohjelmistoihin ovat Toughbook- ja Toughpad-standardien mukaisia, mikä takaa täyden yhteensopivuuden.

Uusimmat järjestelmät ja tekniikat

Valittavissasi on uusin Windows®- tai Android™-käyttöjärjestelmä sekä viimeisimmät Intel®-suorittimet.

Latest systems and technology
Optimised connectivity
Optimoitu yhdistettävyys

Kun muiden laitteiden yhteys katkeaa, Toughbook ja Toughpad pysyvät yhdistettyinä. Malleissamme voidaan käyttää lähiverkkoa, langatonta lähiverkkoa, Bluetoothia sekä WWAN (3G/4G)- ja GPS-yhteyttä ja niiden yhdistelmiä. Lisäksi ajoneuvojen telakointiasemiin on saatavilla kaksoisantenniliitäntä (lisävaruste), mikä parantaa yhdistettävyyttä entisestään.

Asiantuntevaa tukea ja palvelua

Panasonic ProServices tarjoaa lisäarvoa tuottavia asiantuntijapalveluja, joihin sisältyy käyttöönoton hallinta, tekninen tuki, omaisuuden hallinta ja käyttäjäkoulutus, joiden avulla ratkaisujen käyttöönotto sujuu kitkatta ja onnistuneesti.

Specialist support and services